ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι «αναταράξεις»

Ryainair: Νέες διευκρινίσεις για τις ακυρώσεις δρομολογίων

Η εταιρία έχει ήδη επικοινωνήσει με τους επηρεαζόμενους επιβάτες μέσω email, προσφέροντας εναλλακτική πτήση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

«Η λειτουργία 25 λιγότερων αεροσκαφών αυτόν το χειμώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή πτήσεων και προγράμματος από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο του 2018» αναφέρει η Ryanair σε νέες της διευκρινίσεις της προς το επιβατικό κοινό.
Όπως επισημαίνει η εταιρεία «λιγότεροι από 400,000 επιβάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτές τις πτήσεις» (λιγότερο από μία πτήση την ημέρα στο δίκτυο των 200 αεροδρομίων της για τους επόμενους 5 μήνες) ενώ αυτήν την στιγμή, σε μεγάλο αριθμό αυτών των πτήσεων υπάρχουν μηδενικές κρατήσεις.

«Λιγότερο από 1% των 50 εκατομμυρίων επιβατών της Ryanair αυτόν το χειμώνα θα επηρεαστούν, ενώ η εταιρία έχει ήδη επικοινωνήσει με τους επηρεαζόμενους επιβάτες μέσω email, ειδοποιώντας τους από 5 εβδομάδες ως 5 μήνες νωρίτερα από την πτήση τους, προσφέροντας εναλλακτική πτήση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Παράλληλα, οι επιβάτες έχουνε λάβει ταξιδιωτικά κουπόνια των 40€ (80€ για πτήσεις μετ’ επιστροφής), τα οποία μπορούν χρησιμοποιηθούν για κρατήσεις τον Οκτώβριο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο έως το Μάρτιο του 2018», συμπληρώνει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.