ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: 32χρονος Έλληνας έκλεινε τα «ροζ» ραντεβού 30χρονης Ρωσίδας

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και ένας από αυτούς επικοινώνησε με τον μαστροπό με τον οποίο συμφώνησαν στο αντίτιμο για τις ερωτικές «υπηρεσίες» της κοπέλας.

Στο τελευταίο «ροζ» ραντεβού μιας νεαρής και καλλίγραμμης Ρωσίδας σε ένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι, όπου την μετέφερε ο 32χρονος Έλληνας μαστροπός της, βρέθηκαν και οι δυο με χειροπέδες καθώς ο «πελάτης» ήταν αστυνομικός του τοπικού τμήματος.

Όταν συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία που έδειχναν ότι η 30χρονη αλλοδαπή εκδιδόταν σε πελάτες με τους οποίους έκλεινε τηλεφωνικά συμφωνίες ο 32χρονος, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και ένας από αυτούς επικοινώνησε με τον μαστροπό. Συμφώνησαν στο αντίτιμο για τις ερωτικές «υπηρεσίες» της κοπέλας και συμφώνησαν να συναντηθούν έξω από το ξενοδοχείο.

Μόλις ο 32χρονος παρέλαβε τα συμφωνημένα χρήματα, συνελήφθη μαζί με τη Ρωσίδα και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι που βρέθηκαν μέσα, δύο κινητά με τα οποία κλείνονταν τα ραντεβού και 415 ευρώ που είχε πάνω του. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για μαστροπεία και κατοχή ναρκωτικών, ενώ σε βάρος της 30χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.