ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από το κακό στο χειρότερο οι Πειραιώτες

Ο Ατρόμητος σόκαρε τον Ολυμπιακό!

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκης!

Η κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού δεν έχει γιατρειά! Παρά την αλλαγή προπονητή, οι Πειραιώτες έμειναν ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη. Αυτή τη φορά έχασαν στο γήπεδό τους με 1-0 από τον αξιόμαχο Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε μόλις στο 13ο λεπτό τον Μπεν με τραυματισμό, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις μπροστά απ' τα καρέ του Γιαννιώτη, πέρα από δύο κεφαλιές των Τζούρτζεβιτς και Σισέ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, που είχαν κλείσει τους χώρους, κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να προηγηθούν μόλις στη δεύτερη τελική τους! Συγκεκριμένα, στο 59ο λεπτό ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Κιβρακίδης βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Προτό.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά ο Ατρόμητος ήταν άκρως επικίνδυνος στις αντεποθέσεις και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα. Στο 79' οι Πειραιώτες ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Σεμπά, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά, Μπεν και Τζούρτζεβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης, Μανούσος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.