Neo

Θέλουν κοινή εκδήλωση για τη Νέα Γενιά…

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους προοδευτικούς νέους της χώρας, σε όποια δύναμη του χώρου και αν ανήκουν, να μετέχουν σε μία εκδήλωση για τη νέα γενιά, ενόψει της εκλογικής μάχης για την ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά τη 12η Νοεμβρίου, απευθύνουν οι Έλληνες PES Activists.
Προτείνουν η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους προέδρους να απαντήσουν σε μία ερώτηση ενός νέου ο καθένας, εντός 8 λεπτών, μιλώντας για τα μεγάλα διακυβεύματα της νέας γενιάς.
«Η παρουσία όλων των υποψηφίων σε μια εκδήλωση για τη νέα γενιά και ένα κάλεσμα για συστράτευση και συμμετοχή είναι ο συμβολισμός που έχουμε ανάγκη. Θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι πορευόμαστε με ενότητα, συντροφικότητα και ομοψυχία», λένε, ενώ η ενεργός συμμετοχή των νέων, θα συμβολίσει ότι για τις προοδευτικές δυνάμεις οι νέοι δεν είναι απλοί παρατηρητές, αλλά «συνδιαμορφωτές της Ελλάδας που θέλουμε». Αναμένοντας τη θετική ανταπόκριση των νέων όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, οι εθνικοί συντονιστές των PES Activists στην Ελλάδα, Θοδωρής Δουλουμπέκης και Αλέξανδρος Καρύδης, στέλνουν σαφές μήνυμα και προς τους υποψηφίους για την ηγεσία του χώρου. «Η παρουσία όλων των Υποψηφίων Προέδρων θα μας τιμήσει, θα μας ενώσει και θα μας πεισμώσει», λένε...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.