Neo

Τώρα θυμήθηκαν τον Γιώργο…

Από εκεί που δεν ανέφεραν ούτε το όνομά του, τώρα τον συγχαίρουν για τη βράβευσή του. Ο λόγος για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενώ πολλές φορές μιλούσαν για το έργο του ΠΑΣΟΚ τη διετία 2009-2011, ουδέποτε μιλούσαν για τον επικεφαλής της κυβέρνησής του Γιώργο Παπανδρέου.

Στην αρχή, ήταν η ίδια η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, που τον συνεχάρη δημοσίως για την βράβευσή του με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς από την International Leadership Association (ILA) και αμέσως μετά ο συνυποψήφιός της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Λίγο αργότερα, επαναλαμβάνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε τη δύναμη της ευθύνης την περίοδο της κρίσης και πως «αν το 2010 η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζαν πλάτη, αντί να στήνουν πλατείες αγανακτισμένων, η χώρα θα είχε βγει από τους διχασμούς, τη ρητορική μίσους και τα μνημόνια», ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης αναφερόταν μέσω των social media στην βράβευση του πρώην πρωθυπουργού για τη στάση του στην πιο δύσκολη περίοδο για την χώρα…

11 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. manos 21:40 14/10/2017

    Όσα πικρόχολα Σχόλια και αν κάνετε μερικοί κομπλεξικοί κακοψυχοι, δεν θα καταφέρετε να υποβαθμιστεί αυτό που οι ξένοι βλεπουν και βραβεύουν που το μίσος σας σας τυφλώνει και δεν θέλετε να δείτε. Περαστικά σας ….

  2. Ενόψει εκλογών. Για φτύσιμο είναι όλοι τους. Συνωμότησαν κι απαξίωσαν έναν ηγέτη παγκόσμιου βεληνεκούς.

  3. — ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ….. ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ !!!

    • dimitris 14:27 14/10/2017

      Η International Leadership Association ΜΚΟ είναι; Πρέπει να έρχονται αν θυμάμαι καλά δεύτεροι νομίζω
      είχαν προηγειθει οι Γερμανοί. Τι να πω τώρα φλουρί Κωνσταντινάτο.

      • freeman 9:46 15/10/2017

        Τι να πείς ρε Σταλινοφασίστα ? Τουμπεκί . . . και ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ : Ο ILA είναι ο διεθνής οργανισμός όλων των ακαδημαϊκών που σπουδάζουν, ερευνούν ή διδάσκουν σε πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο στον τομέα της Στρατηγικής και της Ηγεσίας.

  4. Είναι άκρως ενδιαφέρον το πως και το γιατί ύστερα από τόσο καιρό αριστεροί, δεξιοί , κεντρώοι και όλοι οι συνδιασμοί μεταξύ των υπεράνω πολιτικών πεποιθήσεων στην Ελλάδα, έρχονται τώρα να παραδεχθούν τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τις ενέργειες του όταν σαν κυβερνήτης της κατεστραμμένης χώρας μας , έκανε αυτά που έπρεπε και μας έσωσε από την καθολική καταστροφή οικονομική και ηθική.
    Όλοι στο ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν τις «ηγετικές ικανότητες» και «το έργο του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο της πρωθυπουργίας του». Με αφορμή τη βράβευση του από την International Leadership Association,
    Αλλά το μεγαλείο ενός έντιμου πολιτικού φαίνεται από μόνον του μεσα σε δεκαπέντε απλές λέξεις :
    «Οι αγώνες που πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, είναι πολλοί. Θα συνεχίσουμε». Όχι κάτι σαν, «Είδατε δικαιώθηκα » ούτε σαν, «σας τα έλεγα εγώ ,αχάριστοι, ανώριμοι» , μηδέ το «τι ταραβηξα εγώ και τι θυσίες έκανα γιά να σωθούμε «…..Περιγράφει μόνον τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε στο παρόν και το εγγύς μέλλον .Αυτό ακριβώς σας λέμε για χρόνια εμείς οι παρεξηγημένοι σχολιαστές , οι ΓΑΠικοί όπως μας αποκαλείτε …. και μεις με την σειρά μας νηφάλια προσφέρουμε τις γνώσεις ,την εμπειρία και την διάθεσης μας να προσφέρουμε στον τόπο με την αΓΑΠη μας ! –

    Από πάνω οι τιμημένοι με την στάση τους μπροστάρηδες πιστοί συνεργάτες του που τώρα υπηραιτουν τις προοδευτικές πολιτικές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκ των οποίων κανείς δεν θέλησε , η δεν ζήλεψε καρέκλες και αξιώματα στο καινούργια σχήμα της κεντροαριστεράς όπως θέλει να εκφραστεί με τη ΔΗ.ΣΥ . , είναι εδώ δίπλα του να ΞΑΝΑΥΠΗΡΑΙΤΗΣΟΥΝ !

  5. Είναι άκρως ενδιαφέρον το πως και το γιατί ύστερα από τόσο καιρό αριστεροί, δεξιοί , κεντρώοι και όλοι οι συνδιασμοί μεταξύ των υπεράνω πολιτικών πεποιθήσεων στην Ελλάδα, έρχονται τώρα να παραδεχθούν τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τις ενέργειες του όταν σαν κυβερνήτης της κατεστραμμένης χώρας μας , έκανε αυτά που έπρεπε και μας έσωσε από την καθολική καταστροφή οικονομική και ηθική.

    Όλοι στο ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν τις «ηγετικές ικανότητες» και «το έργο του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο της πρωθυπουργίας του». Με αφορμή τη βράβευση του από την International Leadership Association,

    Αλλά το μεγαλείο ενός έντιμου πολιτικού φαίνεται από μόνον του μεσα σε δεκαπέντε απλές λέξεις :
    «Οι αγώνες που πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, είναι πολλοί. Θα συνεχίσουμε». Όχι κάτι σαν, «Είδατε δικαιώθηκα » ούτε σαν, «σας τα έλεγα εγώ ,αχάριστοι, ανώριμοι» , μηδέ το «τι ταραβηξα εγώ και τι θυσίες έκανα γιά να σωθούμε «…..Περιγράφει μόνον τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε στο παρόν και το εγγύς μέλλον .Αυτό ακριβώς σας λέμε για χρόνια εμείς οι παρεξηγημένοι σχολιαστές , οι ΓΑΠικοί όπως μας αποκαλείτε …. και μεις με την σειρά μας νηφάλια προσφέρουμε τις γνώσεις ,την εμπειρία και την διάθεσης μας να προσφέρουμε στον τόπο με την αΓΑΠη μας και φυσικά
    με την συμπαράσταση των μπροστάριδων συντρόφων στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ που παραμένουν πιστοί ,και ανιδιοτελείς να προσφέρουν στον Τόπο μας ,
    Όταν ακόμη δεν ενδιαφέρονται για ηγετικές καρέκλες στη παράταξη μας .
    Γιαυτό και δεν έβαλαν υποψηφιότητα τα για αρχηγοί στο ΔΗΣΥ ?

  6. freeman 10:15 14/10/2017

    Καλά. . . .τροφοδοτούμενος-υποθαλπτόμενος-επαναδιαπραγματευθεί -συνέβει -αναλάβει .

  7. freeman 10:12 14/10/2017

    Ας τελειώνουμε με τους 10 τοπικούς φυλάρχους , για να αναλλάβει ο Φυσικός Ηγέτης της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας .
    Η Ελλάδα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ Ραφηνάτου Κόπρου & Τιποτένιου Πάκη , πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί & επαναπροσδιορίσει την Θέση της , να αναγνωριστεί-επανενταχθεί ως Ανεξάρτητη Ισότιμη Χώρα στην Παγκόσμια Κοινότητα , όπως συνέβει το 1974 . ΜΟΝΟ ένας Global Γ.Παπανδρέου μπορει να το κάνει αυτό .
    Οι Ξένοι Οργανισμοί μας το ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ . . .άσχετα αν ο Ελληνικός Πολιτικός Αυτισμός κυριαρχεί εδώ και μια 8ετία στην Κοινωνία , ΔΟΛια συντηρούμενος -ροφοδοτούμενος-υποθαλπτώμενος από μια δράκα Συντεχνιών & Ολιγαρχών , στο πρόσωπο των Καραμανλή-Πάκη-Βενιζέλου στα πρόσωπα των οποίων διακρίνουν τα τέλεια πολιτικά τους τσιράκια .

  8. ΜΑΝΟΣ 7:42 14/10/2017

    ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!!!

    • Ε.Στ. 10:50 14/10/2017

      Και πάντα, ιστορικά, ένας Παπανδρέου την χώριζε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.