ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος απελευθέρωσης της πόλης

Βίντεο: Εντυπωσιακές επιδείξεις μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης και του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου.

Στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε ανοιχτά της παραλίας της πόλης και διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, συμμετείχαν μια φρεγάτα, ελικόπτερα του ΠΝ και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Πτώση με αλεξίπτωτα

Καταδίωξη ταχυπλόοου με εκτόξευση φωτοβολίδων

Καταρρίχηση ανδρών των ειδικών δυνάμεων στη φρεγάτα


Φρεγάτα «χαιρετάει» Αβέρωφ

Ξεχωριστή στιγμή των εκδηλώσεων η παρασημοφόρηση της σημαίας του ιστορικού πλοίου Αβέρωφ που μετακινήθηκε για τις ημέρες αυτές από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Την παρασημοφόρηση με με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που παρακολούθησε τις επιδείξεις από το κατάστρωμα του Αβέρωφ όπου βρέθηκε μαζί με άλλους επισήμους.

Την επίδειξη που μεταξύ άλλων περιελάμβανε καταρρίχηση από ελικόπτερο Σικόρκσι σε φρεγάτα, καταδίωξη ταχυπλόου, πτήσεις ελικοπτέρων Σινούκ και πτώσεις ανδρών των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού με ελικόπτερο παρακολούθησε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην παραλία στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

Ήταν, μάλιστα, τόσος ο ενθουσιασμός που επικράτησε ώστε οι πολίτες ζήτησαν να ανέβουν στο Αβέρωφ χωρίς, όμως, αυτό να τους επιτραπεί.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.