ASTRO-MATRIX

Προβλέψεις για τα ζώδια

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 1 έως 25 Δεκεμβρίου 2017

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη Δεκέμβρη όπου θα παραμείνει έως και τις 25 Δεκέμβρη. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές γίνονται πιο ευχάριστες και μας δίνουν αισιοδοξία και χαρά.

Γενικά το κλίμα γύρω μας είναι ευχάριστο και επιζητούμε τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Είμαστε δεκτικοί στις νέες γνωριμίες και στο φλερτ και δεν διστάζουμε να ρισκάρουμε στον έρωτα. Γινόμαστε πιο δοτικοί στους αγαπημένους μας και έχουμε την τάση να ξοδεύουμε χρήματα για προσωπική ευχαρίστηση.

Πως η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ο ενθουσιασμός σας για το κάθε τι ξεχωρίζει. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και ίσως είναι από άλλες χώρες του εξωτερικού. Κι εσείς οι ίδιοι το διάστημα αυτό θα ταξιδέψετε είτε για λόγους αναψυχής είτε για λόγους εκπαίδευσης. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική συνεργασία με άτομα από το εξωτερικό. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία με άτομο που έχετε κοινούς στόχους και οράματα έρχεται στη ζωή σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα νιώσετε ανανέωση και θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοούνται όλες οι σχέσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι έρχεστε πιο κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα καθώς επίσης λύνεται μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με κάποιον αγαπημένο σας. Συναισθηματικά νιώθετε πια την ασφάλεια να αφεθείτε και να δώσετε όλη σας την προσοχή στον αγαπημένο σας. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας το διάστημα αυτό. Το φλερτ και έρωτας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς οι θαυμαστές σας αυξάνονται. Επαγγελματικά μια θετική εξέλιξη σας περιμένει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον έκτο οίκο σας να περιμένετε θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας ή να ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο δημιουργικό. Έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε τη ζωή σας κοντά σε αυτό που φαντάζεστε. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό κατά το διάστημα των εορτών είναι πιθανό σενάριο. Ίσως εντάξετε μια νέα δραστηριότητα στο καθημερινό σας πρόγραμμα που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει κοντά με καινούργιους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τέλος μπορεί να πραγματοποιήσετε μια αγορά που σκέφτεστε καιρό να κάνετε.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον πέμπτο οίκο σας, η διασκέδαση, το φλερτ παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Οι νέες γνωριμίες που κάνετε το διάστημα αυτό είναι αρκετές και καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα στους θαυμαστές σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και η διάθεση σας βοηθά στο να έχετε κατακτήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και το πάθος θα αναζωπυρωθεί. Παράλληλα ίσως ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον τέταρτο οίκο σας στρέφει το ενδιαφέρον σας το διάστημα αυτό στο σπίτι και στην οικογένεια. Έρχεστε πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα και άτομα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Αν είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση τώρα λύνεται. Ίσως φιλοξενήσετε συγγενείς ή ταξιδέψετε μέχρι το πατρικό σας. Το κλίμα είναι ευχάριστο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε μια αγορά που θα ανανεώσει το χώρο σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε μια συγκατοίκηση ή να μεγαλώσετε την οικογένεια σας με την απόκτηση ενός απογόνου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον τρίτο οίκο σας φέρνει εξελίξεις σε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνίας. Τώρα γίνεστε περισσότερο δημοφιλής στον κοινωνικό σας κύκλο και όλοι επιζητούν την συντροφιά σας αλλά και τις συμβουλές σας. Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας βελτιώνονται και τώρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το συγγενικό ή φιλικό σα περιβάλλον που είχατε χαθεί. Ένα ταξίδι αυτήν την περίοδο είναι πιθανό σενάριο. Οι νέες γνωριμίες είναι πολλές και μέσα από αυτές ξεχωρίζετε ένα άτομο που κινεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον δεύτερο οίκο σας φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα έχετε αύξηση στον μισθό σας είτε κάποιο έξτρα μπόνους. Παράλληλα θα θελήσετε να κάνετε αγορές που θα σας διευκολύνουν τη ζωή. Η διασκέδαση και η καλοπέραση είναι προτεραιότητα αυτήν την περίοδο. Αν έχετε αναλάβει αυτό το διάστημα κάποιο δύσκολο πρότζεκτ στη δουλειά είναι βέβαιο ότι θα τα βγάλετε εις πέρας κερδίζοντας τον θαυμασμό των ανωτέρων σας. Η επιβράβευση ανεβάζει το ηθικό σας. Παράλληλα στα ερωτικά καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο που θεωρούσατε ακατόρθωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση. Το φλερτ και ο έρωτας γίνονται καθημερινότητα σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις σχεδόν με το καλησπέρα σας. Αν είστε σε σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αναζωπυρωθεί το πάθος σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξιδάκι μαζί. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες ευνοούνται. Πάρτε το ρίσκο και κάντε το νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε. Θα έχετε σίγουρη επιτυχία. Θα μπορέσετε με ευκολία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε το θαυμασμό ατόμων κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον δωδέκατο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Θέλετε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και με ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη αυτό το διάστημα βοηθώντας σας να κάνετε σωστές επιλογές σε όλους τους τομείς. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα έχετε θετικές εξελίξεις με κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μια υπόθεση που είχε μείνει στη μέση τώρα ξεκινάει και πάλι από την αρχή για να ολοκληρωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον ενδέκατο οίκο σας ανεβάζει την κοινωνική σας ζωή στα ύψη. Αυτήν την περίοδο οι νέες γνωριμίες αλλά και ασχολίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Τώρα θα διασκεδάσετε και θα περάσετε καλά με φίλους αλλά και με ανθρώπους που μοιράζεστε κάτι κοινό. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μια μεγάλη σας φιλοδοξία γίνεται πραγματικότητα. Καταφέρνετε να έρθετε κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας. Τέλος στα συναισθηματικά θα έρθετε πιο κοντά με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη στον δέκατο οίκο σας φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε τον θαυμασμό των ανωτέρων σας καθώς θα μπορείτε με περισσότερη ευκολία να προβάλλεται τα ταλέντα σας. Ένα στόχος σας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια κάποιου ατόμου κύρους. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια νέα συνεργασία, τολμήστε το. Όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους βελτιώνονται και έχετε τη στήριξή τους. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία από τη δουλειά που θα σας γοητεύσει ιδιαίτερα.

 

Πηγή: Η Αφροδίτη στον Τοξότη από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.