Neo

Όλοι στις κάλπες, ή …όχι κάλπες;

Σε συμμετοχή στον ΄β γύρο των εκλογών για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά κάλεσε ο Γιώργος Καμίνης, όταν συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, υποστήριζαν δημόσια ότι δεν πρέπει καν να …γίνει ΄β γύρος.
Ειδικότερα, για αθρόα προσέλευση στις κάλπες που συνιστά μόνη της μία ‘πρώτη σημαντική νίκη’, μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων, τονίζοντας ότι αυτή πρέπει πάση θυσία να διαφυλαχθεί στην διαδικασία εκλογής που συνεχίζεται. Αναφερόμενος δε, τόσο στις 210.000 ψηφοφόρους, όσο και στα μέλη των κατά τόπους Εφορευτικών Επιτροπών, υποστήριξε πως «η παρουσία όλων στις κάλπες και στις επιτροπές θα είναι πολιτική δήλωση, επιβεβαίωση της απαίτησης για τον νέο φορέα».
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας και ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης τάσσονταν δημοσίως υπέρ της μη διεξαγωγής ΄β γύρου, με την Σεβαστουπόλεως πάντως να τους ‘αδειάζει’, κάνοντας λόγο για ‘προσωπικές τους απόψεις’ και παραπέμποντας στις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που συνεδρίαζε χθες το απόγευμα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν κατάλαβα ποτέ το θολό(;) τοπίο το οποίο ιδεολογικά διαρρέεται από το Ποτάμι , αν και είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι το ποτάμι ερωτοτροπεί με την δεξιά – καθόλου κακό -όμως το επιφαινόμενο <> όπως λέει και το τραγουδάκι, εμφανίζει την σύγχυση προσανατολισμού; αλιεύει η επιθυμεί να αλιεύσει ο νεόκοπος αυτό πολιτικό ς φορέας συγχυσμένους ψηφοφόρους οι οποίοι επιλέγουν το νέο…. με βασικό όμως υλικό παλαιάς απαξιωμένης πολιτικής τεχνολογίας.Προτείνοντας κοινότοπες αυτονόητες προτάσεις που φαντάζουν τάχα μου μεσσιανικές για μια κοινωνία που αντικειμενικά πάσχει…Όμως στου κασίδη το κεφάλι δεν υφαίνεται η ενιαία αντίληψη και δράση ,η οποία πρέπει να διέπει τα στελέχη και τα μέλη του νέου οργανισμού ,μάλλον το κρασί έγινε ξύδι από ελλιπή(;) ζύμωση .
    Παιδιά το κατάλαβα ..! η υπαγωγή σας στην συμπαράταξη μπορεί να σας εξασφαλίσει την πολιτική σας επιβίωση,έφταιξε η ανομοιογένεια σας, οι αρχηγικές πρωτοβουλίες.. για την φυλλορροή σας;
    διερευνήσατε τις ….κουζίνες σας. Όμως φροντίσατε η πολιτική σας επιβίωση , προέχει.
    Η Δημοκρατία χρειάζεται την πολυφωνία ,έστω και αν οι φωνές είναι αδύναμες και εν πολλοίς αυτονόητες.
    ΑΝΤΩΝΗΣ Α. ΖΑΡΙΦΗΣ

    0

  2. — ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ….
    — ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ
    ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ !!!
    — ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. (ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΛΑΙΟ-
    ΛΙΘΙΚΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ) Ή ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑ-
    ΡΑΤΑΞΗ (= ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ).

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.