ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

0-0 στη ρεβάνς με την Κροατία

Τίτλοι τέλους για την Εθνική

Η Εθνική αποκλείστηκε από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών δεν κατάφερε να φτάσει στο θαύμα. Το 4-1 του πρώτου αγώνα με την Κροατία ήταν βαρύ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το 0-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη έγραψε την ιστορία των μπαράζ της προκριματικής φάσης.

Ο Μίκαελ Σκίμπε παρέταξε την Εθνική με 6 αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς με τους Κροάτες και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα ήταν διαφορετική. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πιο δυνατό και ορεξάτο, είχε επιθετικές διαθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να βάλει τις βάσεις... για το θαύμα.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ελληνική ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν ένα καλό σουτ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αλλά όσο δεν ερχόταν το γκολ τόσο δυσκόλευε το ήδη δύσκολο έργο της. Ο Σκίμπε έριξε στο ματς και τους Φορτούνη, Γιαννιώτα και Πέλκα, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Η Κροατία κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μήτρογλου

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Στρίνιτς, Βίντα, Λόβρεν, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Κάλινιτς

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.