ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προς τους παίκτες του Πλατανιά στην προθέρμανση

"Βροχή" από ρούβλια στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Τα όσα συνέβησαν με τον Πλατανιά την περσινή αγωνιστική περίοδο και τις καταγγελίες των ανθρώπων της ομάδας των Χανίων ότι δέχτηκαν επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με την υπόθεση να φτάνει στα πειθαρχικά όργανα μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου (αθωώθηκε ο Ολυμπιακός μετά την έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση), έχουν κάνει πλέον μισητό τον κρητικό σύλλογο προς τον κόσμο.

Από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού έπεφταν "βροχή" τα ψεύτικα ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά την ώρα που κάνουν προθέρμανση, ενώ αυτή γίνεται υπό συνεχείς αποδοκιμασίες. Με αυτό τον τρόπο, οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί εκφράζουν τα... συναισθήματά τους προς τον Πλατανιά, τα οποία μόνο φιλικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν πανό με τα ονόματα όσων κατέθεσαν στην υπόθεση του περσινού αγώνα κι ένα για τον Μανώλη Μαθιουλάκη.  Το πρώτο πανό κατέληγε «πληρωμένοι ψευδομάρτυρες». Το άλλο έγραφε: «Μαθιουλάκη, ντροπή της Κρήτης». Για να ξεκινήσει το ματς, ο διαιτητής απαίτησε να κατέβουν τα πανό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.