ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2018. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Ιανουαρίου 2018

 

ΚΡΙΟΣ

Η υπομονή είναι μια αρετή για την οποία θα πρέπει να αγωνιστείτε. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας ζητούν να μη βιάζεστε στην αγάπη και να μην ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας. Θέλετε να περάσετε στην επόμενη φάση, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη! Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά σας, τα οποία δυστυχώς θα σας είναι δύσκολο να τα ελέγξετε, σας βάζει στον κακό πειρασμό να πάρετε διαβεβαιώσεις και να παρακάμψετε το πρωτόκολλο. Αντισταθείτε! Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε που θα θέλατε να είστε μετά από πέντε ή δέκα χρόνια. Η ευτυχία δεν θα είναι τόσο γλυκιά αν το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποσχέσεις … υποσχέσεις … Ενώ η εκφραστική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον αισιόδοξο και αυθόρμητο ένατο οίκο σας, σας ευλογούν με μια άκρατη αισιοδοξία, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό που υπόσχεστε. Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, και σας πνίγει με οικογενειακές, ή ακόμα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να υπόσχεστε πράγματα που απλά δεν έχετε το χρόνο να πράξετε. Έτσι λοιπόν, σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Ακόμα κι αν ο αγαπημένος σας, σας παρακαλά για κάτι, μην πείτε «ναι» σε όλα τα αιτήματά του. Εάν δεν μπορείτε να πείτε «όχι» επί τόπου, θα πρέπει να ελέγξετε το πρόγραμμά σας. Καλύτερα να τον απογοητεύσετε από το να τον αφήσετε στη μοίρα του περιμένοντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι στο φως! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι. Παρακρατώντας τα συναισθήματά σας για να μη διαταράξετε την αρμονία στη σχέση σας, θα μπορούσε να σας … ανατινάξει ψυχικά, έτσι πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αν ο αγαπημένος σας νομίζει ότι του κρύβετε κάποια πράγματα (και αυτό είναι αληθές), τότε δικαίως θα είναι έξω φρενών. Ενώ σίγουρα δεν είναι εύκολο να είστε εκατό τοις εκατό ανοιχτοί, καθώς ρισκάρετε την κριτική ή την απόρριψη, το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι έχει αποτρέψει την αρμονία στη σχέση σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενώ ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σας ζητούν σύνεση, λογική και  πρακτικότητα. Μήπως κάποιος από τους δυο σας υπερασπίζεται πεισματικά την άποψή του και επιμένει να έχει δίκιο, αντί να ακούσει ο ένας τον άλλον; Προτού βγάλετε τελικά συμπεράσματα, αναγνωρίστε ότι οι λανθασμένες υποθέσεις, η κακεντρέχεια και η εξουσία βρίσκονται στη ρίζα του όλου κακού. Θα ήταν πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη συμπονετική φύση σας και να αγωνιστείτε για το συμβιβασμό.

ΛΕΩΝ

Πριν κάνετε το μεγάλο άλμα εξετάστε τα πάντα ενδελεχώς. Ενώ μπορεί να είστε έτοιμοι για τη μεγάλη αγάπη και σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή στο λεπτό καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας κάνει κυριολεκτικά ακαταμάχητους, η πανσέληνος στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να είστε πιο συντηρητικοί και προσγειωμένοι, καθώς καραδοκούν μπερδέματα εξαιτίας της έπαρσης, του εγωισμού και της υπεραισιοδοξίας σας. Ακόμα κι αν το ένστικτό σας, σας λέει να πείτε το μεγάλο «ναι», κάντε έλεγχο του ιστορικού του εν λόγω προσώπου πριν τη μεγάλη δέσμευση. Αντί να παρασύρεστε από τα αυθόρμητα συναισθήματά σας, αναλογιστείτε τι δυνατότητες υπάρχουν. Αν μη τι άλλο, θα είστε ακόμα πιο σίγουροι για την τελική σας απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πραγματικότητα ή φαντασία; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, στέλνουν μια αισιόδοξη ενέργεια στην ψυχή σας, ίσως ακόμα νιώσετε ξαφνικά πεταλούδες στο στομάχι σας. Αλλά η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον  ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δείτε κάποιες κρυμμένες πληροφορίες. Αποστασιοποιηθείτε από το να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις καθώς περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα. Η κρίση σας δεν θα είναι σωστή κι αυτό αργότερα θα σας απογοητεύσει. Εν τω μεταξύ, κάντε ένα μικρό έλεγχο, πρέπει κάτι να έρθει στο φως πριν αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε. Μην ηττηθείτε! Ζητήστε να μάθετε κάποια πράγματα κάνοντας άμεσες ερωτήσεις αποσαφηνίζοντας την αλήθεια από το ψέμα.

ΖΥΓΟΣ

Ποιες οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές καταστάσεις σας απομακρύνουν από την αγάπη σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον οικείο τέταρτο οίκο σας ενώ η πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, με αποτέλεσμα να διασπούν την προσοχή σας από τον αγαπημένο σας. Μια συγκεκριμένη εργασία ή οικογενειακά καθήκοντα θα μπορούσαν ξαφνικά να απαιτήσουν την πλήρη προσοχή σας, δημιουργώντας συγκρούσεις στη σχέση σας τις οποίες θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Ενώ μπορεί να υποστηρίζετε τις απόψεις σας και να διοχετεύετε όλο το πάθος σας στην εργασία σας, συμφωνήστε να μην τραβάτε σε μάκρος μια συνομιλία καθώς τώρα δεν θα καταλήξει πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε έντονα πάθη, παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε για τις επιθυμίες σας, χωρίς να υπολογίζετε το τίμημα, καθώς ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας. Παράλληλα, η νέα Σελήνη στον ανέμελο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας με την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ωθούν να κάνετε τολμηρά βήματα πριν κοιτάξετε τα πράγματα σε βάθος. Να είστε δεκτικοί στις απόψεις του αγαπημένου σας, ακόμη και αν δεν σας αρέσουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και ακούστε τι έχει να σας πει. Ενώ μπορεί να είστε κολλημένοι στα δικά σας, δημιουργώντας χώρο για νέα πράγματα, θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ενεργείτε τόσο γρήγορα! Πριν κλείσετε την πόρτα σε μια κατάσταση ή μια σχέση, πάρτε τη γνώμη ενός τρίτου ατόμου. Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και παράλληλα η πανσέληνος ενεργοποιεί τον ακραία συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη στην κρίση σας και τις ενέργειές σας. Μη βιάζεστε να σπεύσετε σε μια τελική απόφαση. Απευθυνθείτε σε ένα συμπονετικό και έμπιστο φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις περιστάσεις υπό μια νέα οπτική γωνία. Σκεφτείτε επίσης ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι ένα σημαντικό καρμικό μάθημα ζωής. Ακόμα κι αν καταλήξετε να αφήσετε τα πάντα πίσω σας, αναγνωρίστε το καλό που προήλθε από αυτό. Μη σκέφτεστε εκδικητικά και μνησίκακα και θα εμφανιστούν θετικές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ενθουσιάζεστε με την έλευση μιας νέας αγάπης και πατήστε τα φρένα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δεν πρόκειται να σας αφήσουν μόνους αλλά σκεφτείτε: Είναι ένα one night stand ή πραγματική αγάπη; Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έντονα ερωτικό όγδοο οίκο σας κι αυτό θα μπορούσε να σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά, συγχέοντας την αγάπη με τη σφοδρή σεξουαλική επιθυμία. Είστε σε σχέση; Πάρτε το συναισθηματικό ρίσκο και καλλιεργήστε μεταξύ σας την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, δείξτε στον άνθρωπό σας ότι σημαίνει τα πάντα για σας. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια μαζί με έναν ανοικτό διάλογο θέτουν τα θεμέλια για μια συνεργατική και επιτυχή επίλυση των προβλημάτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πού βαδίζει η σχέση σας; Παρά το γεγονός ότι θα νιώσετε συγκλονισμένοι συναισθηματικά εξαιτίας της επιρροής της Σεληνιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αντισταθείτε στον κακό πειρασμό να γκρεμίσετε ό, τι χτίσατε με τόσο κόπο. Αν νιώσετε να παραπαίετε, ζητήστε υποστήριξη. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, και σας ζητούν να μην είστε διστακτικοί στο να απευθυνθείτε στους έμπιστους φίλους σας. Μην έχετε αυταπάτες και πιστέψετε ότι μπορείτε να σηκώσετε όλο αυτό το βάρος μόνοι σας. Είστε μόνοι; Θα έχετε τουλάχιστον έναν υποψήφιο για την καρδιά σας. Μόνο φροντίστε να κάνετε διάκριση μεταξύ αυτών που μπορείτε απλά να περάσετε καλά από εκείνους που προτιμούν να είναι κοντά σας στα δύσκολα.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες φορές γίνεστε δυσνόητοι και εσωστρεφείς σε σημείο να μην μπορούν οι άλλοι να κατανοήσουν τις προθέσεις σας. Αλλά τώρα η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να αποκαλύψετε ένα μέρος της προσωπικότητάς σας, δεν χρειάζεται να είστε τόσο μυστικοπαθείς σχετικά με τις ανάγκες σας προκειμένου να μη δυσαρεστήσετε τον αγαπημένο σας. Θάβοντας τον εαυτό σας δεν θα σας βοηθήσει να έχετε μια ικανοποιητική σχέση. Θυμηθείτε: Η ειλικρίνεια δεν θα την σκοτώσει, στην πραγματικότητα θα κατανοήσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το άτομο. Έτσι λοιπόν, μην εθελοτυφλείτε! Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, οπότε αν έχετε ήδη αγωνιστεί για μια εγκυμοσύνη, το φεγγάρι θα ανοίξει το δρόμο.

 

Πηγή: Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2018. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.