ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διπλό με ανατροπή ο Ατρόμητος

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έμεινα στα πολύ ψηλά της βαθμολογίας.

Ο Πλατανιάς άρχισε πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 21'με τον Ενσικουλού χωρίς μάλιστα να σταματήσει το... σφυροκόπημα μετά το γκολ.

Ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών Ανδρέας Γιαννιώτης όμως στάθηκε κέρβερος και απέκρουσε μέχρι και το πέναλτι του Μπούντνικ στο 48'.

Από εκεί και πέρα το ματς ανήκει στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ισοφάρισε με υπέροχο γκολ του Βασιλακάκη στο 61', προηγήθηκε με τέρμα του Ουάρντα στο 71' και έκλεισε το σκορ μ' ένα ακόμη τρομερό γκολ του Βασιλακάκη στο 76'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (83' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46' Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μ. Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88' Ουές), Δημούτσος (76' Παπανικολάου), Σκαρντοβέλι, Ντίντακ (59' Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος, Στάμου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.