ASTRO-MATRIX

Τα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 23-24/12/17

Καλά τα νέα για όλους μας αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έχουμε την ορθοδρόμηση του Ερμή, σημαντικό γεγονός γιατί αρκετά μας ταλαιπώρησε από αρχές του μήνα! Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το προ τελευταίο διήμερο του 2017 για τα ερωτικά μας!

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Μια καλή ιδέα για να αρχίσει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο είναι να το ξεκινήσεις από την Παρασκευή το βράδυ, με μια έξοδο με το ταίρι σου ή και με μεγαλύτερη παρέα, και να διασκεδάσετε, ώστε να σας βρουν οι πρώτες ώρες του Σαββάτου μαζί. Στην περίπτωση που το αποτολμήσεις μόνος, οι συνέπειες δεν θα σου αρέσουν. Η υπόλοιπη μέρα του Σαββάτου προσφέρεται για χαλάρωση και ανάπαυση μαζί με το ταίρι σου πάντα, καθώς είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Την Κυριακή, θα πρέπει να ασκήσεις έλεγχο στο θυμικό σου και να μην αφήσεις να σου βγει ούτε εγωισμός σου αλλά ούτε και ο εγωκεντρισμός σου στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερο πούλι, θα δυσκολευτείς πιο κλαδί να διαλέξεις για να καθίσεις, επειδή θα έχεις πολλές επιλογές, γι’ αυτό μην απορρίψεις προσκλήσεις το Σάββατο, αφού θα εκπλαγείς ευχάριστα. Ωστόσο, μην βιαστείς να διαλέξεις πριν κάνεις κάποια έρευνα και μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή μέχρι και τη Παρασκευή θα έχεις πνιγεί στην δουλειά και ο χρόνος είναι αυτό που ποτέ δεν σου φτάνει, κάνε κάποια προσπάθεια, κάποια αβαρία για να βρεις και λίγο και για το ταίρι σου! Αποζημίωσε το το Σαββάτο με το να περάσετε στιγμές για δύο χεράκι χεράκι, ώστε να τονωθεί η σχέση σας. Την Κυριακή, έχεις κάθε λόγο να αποτρέψεις οποιαδήποτε ανάμιξη τρίτων στην σχέση σας. Μόνο κάλο δεν θα της κάνουν οι παρεμβάσεις τους, αντίθετα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι μόνος/η, έτσι κι’ αλλιώς δουλεύεις πολύ και εκεί ξοδεύεις αρκετό χρόνο, οπότε μπορείς να φλερτάρεις με επιτυχία, γιατί ίσως και κάποιος/α συνάδελφος σου ενδιαφέρεται επίσης  να κάνει σχέση, ενώ το φιλικό σου περιβάλλον δεν προσφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις, μην το σοβαρεύεις όμως γιατί τα πράγματα με το ταίρι σου μπορεί να χοντρύνουν αν το καταλάβει με δυσάρεστες για σένα συνέπειες. Πιο καλά είναι να αποδεχθείς οποιαδήποτε πρόσκληση και να πάτε με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο, ενώ την Κυριακή να την περάσετε ήρεμα και γαλήνια με μια μικρή απόδραση που μπορεί να είναι μια εκδράμουμε ή ένας ωραίος περίπατος. Αν είσαι αδέσμευτος/η, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου προκύψει μια ενδιαφέρουσα και με προοπτικές γνωριμία, και αν δεν γίνει τίποτε, πάλι έχεις καλές πιθανότητες να φλερτάρεις αν βγεις και κυκλοφορήσεις. Σε κάθε περίπτωση, γνωριμίας, να μην μείνεις στην επιφάνεια της πρώτης εντύπωσης, αλλά να το ψάξεις πιο βαθειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μεγάλο λάθος να συγχέεις παλιές ιστορίες από σχέσεις που σου έχουν αφήσει δυσάρεστα κατάλοιπα και να υφίσταται το τωρινό σου ταίρι τις συναισθηματικές εκρήξεις που σου προκαλούν οι αναμνήσεις τους. Ψυχραιμία και απόφυγε το! Προτίμησε να πάρεις το ταίρι σου αγκαλιά και να περάσετε όσο καλλίτερα μπορείτε οι δυό σας μόνο, δεν έχετε ανάγκη τις σκιές του παρελθόντος και μην αφήσετε άλλους να μπουν αναμεσα σας, μπορεί να βλάψουν την σχέση σας έστω και άθελα τους.  Αν είσαι μόνος/η, θυμήσου το ¨σπεύδε βραδέως¨, δεν είναι ανάγκη να σε παρασύρει η βιασύνη σε λάθος επιλογές. Όμως αν ψάχνεσαι, το Σάββατο να δεχτείς  όποια πρόσκληση σου κάνουν, κάτι μπορεί να σε περιμένει εκεί, αντίθετα από την Κυριακή, που πρέπει να αποφύγεις τις αναζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Η σχέση σου έχει ανάγκη να της διαθέσεις τον χρόνο σου και την ενεργεία σου ώστε να αναζωογονηθεί, φαίνεται πως το έχει ανάγκη και σου δίνεται η ευκαιρία να το κάνεις, αφού μπορείς το Σάββατο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Δεν έχει σημασία που θα πάτε με το ταίρι σου, με τι θα ασχοληθείτε, εσύ θα λάμπεις και θα γοητεύεις τους πάντες και ιδίως το ταίρι σου που θα σε ξαναφυτευτεί. Το ξέρουμε ότι έχεις έναν κάποιον εγωκεντρισμό, όμως την Κυριακή μην τον προβάλλεις και τόσο πολύ στο ταίρι σου θέλοντας να επιβάλλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου. Θα αντιδράσει με ένταση. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια νέα γνωριμία την Παρασκευή αργά ή νωρίς το Σάββατο, μην περιμένεις και πολλά πράγματα απ’ αυτήν. Ότι όμως βάλλεις στο μάτι αργότερα, θα σου πέσει στο πιάτο! Τόσο εύκολα! Οι γνωριμίες όμως της Κυριακής θα είναι μάλλον δευτέρας διαλογής και δεν κάνουν για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι είσαι εργασιομανής, όμως έχεις και μια σχέση που όταν παραδουλεύεις την παραμελείς και σήμερα είναι ανάγκη να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις και να κατανείμεις τον χρόνο σου έτσι ώστε να μπορέσεις να βολέψεις και επαγγελματικά και προσωπικά θέματα για να μην έχεις παράπονα από καμιά πλευρά. Το Σάββατο που σε ευνοεί, η καλλίτερη επιλογή είναι να πάρεις το ταίρι σου και να το σκάσετε από όλους και όλα για να χαλαρώσετε, να ξεγνοιάσετε από την ρουτίνα σας και να ανανεώσετε την σχέση σας. Να δεις και σε τι φόρμα θα είσαι και πόσο μετράει η ανάπαυλα και η ξεκούραση όταν την Δευτέρα θα γυρίσεις στη δουλειά και τι απόδοση θα ‘χεις! Την Κυριακή μην αποπειραθείς να πιάσεις καμιά σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου. Σαν τον πύργο της Βαβέλ θα ήσαστε, δεν θα καταλαβαινόσαστε και θα τσιτώσουν τα νεύρα σας. Αν είσαι μόνος/η και καταφέρεις να βρεις χρόνο, το Σαββάτο είναι η μέρα σου για γοητεία και κατακτήσεις. Όμως την Κυριακή κράτησε επιφυλάξεις μέχρι ο χρόνος να σου δείξει με τι έχεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Ότι παίζει το ματάκι σου, παίζει. Δύσκολο αν όχι αδύνατο να μην φλερτάρεις. Όχι όμως όταν το ταίρι σου είναι μπροστά! Χαλάει το κλίμα της σχέσης σας. Τις αντέχεις τις ζήλιες; Δεν νομίζω! Εκτός αν κολακεύεσαι. Για να γλυτώσεις και συ από τους πειρασμούς και το ταίρι σου να μην υποφέρει, πηγαίνετε σε καμιά εκδρομή στις ερημιές να μην βλέπετε άνθρωπο νά ‘σαστε μόνοι σας να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλο και να δώσετε την συνέχεια το βράδυ στο σπίτι. Την Κυριακή, μην ανοίξεις συζήτηση για τα επαγγελματικά με το ταίρι σου, θα το κουράσεις και θα εκνευριστείτε. Η Δευτέρα είναι για την δουλειά. Αν δεν έχεις ταίρι και το ψάχνεις, δεν έχεις παρά να εξασκήσεις αυτό που ξέρεις καλλίτερα, το χόμπι σου, το φλερτ. Άσε που κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου μπορεί να σου ανοίξει την καρδιά του για να μπεις και να δεις που θα το ευχαριστηθείς! Αν κάνεις νέα γνωριμία, μην θαμπωθείς από την πρώτη εντύπωση, πάλι ο χρόνος βοηθά να μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ έρχεσαι από μια περίοδο ασυνεννοησίας από την Παρασκευή, που δεν μπορούσες να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, το Σάββατο το βράδυ, η διασκέδαση, με το ταίρι σου πάντα, είναι στο φόρτε της και όλα είναι ρόδινα για σας. Ευτυχώς η καλή διάθεση και η καλοπέραση σας συνεχίζεται και την Κυριακή. Είναι η μέρα που προσφέρεται να πάτε κάποια ωραία και σύντομη εκδρομούλα που θα σας χαλαρώσει, θα σας ξεκουράσει και θα νοιώσετε ανανεωμένοι. Αν είσαι μόνος/η, μην αφήσεις την μοναξιά να σε πλακώσει και το Σάββατο και κυρίως μην αδημονείς και πέσεις κάτω από τα στάνταρντ σου στις βιαστικές επιλογές που θα κάνεις. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει αλλά αξίζει την αναμονή. Το βράδυ σε μια έξοδο θα φλερτάρεις και κάτι καλό θα βγάλεις σε αντίθεση με την Κυριακή που κάποια γνωριμία που θα κάνεις, δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την εχεμύθεια, δεν κρατάς μυστικά, τα παίρνεις όλα ξώφαλτσα και ελαφριά. Έτσι κοινολογείς τα προσωπικά σου νομίζοντας ότι έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, αλλά δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν ότι έτσι εκθέτεις όποιο πρόσωπο σχετίζεται μαζί σου. Αυτό  να το προσέξεις. Όπως και την πολυλογία, την αμετροέπεια και τις μεγαλοστομίες. Αυτή η στάση δημιουργεί άσχημη εντύπωση όταν φλερτάρεις κάποιο πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα. Το Σάββατο μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αν οργανώσεις μια συγκέντρωση σε οικογενειακό περιβάλλον αλλά μην χαλάσεις την ευχάριστη διάθεση σας με το να φλερτάρεις την Κυριακή και προκαλέσεις ζήλιες γκρίνιες και καυγάδες. Αν δεν έχεις ταίρι, το Σάββατο μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία αλλά θυμήσου για την στάση σου! Υπάρχει περίπτωση αυτό το φλερτ να έχει δυνατότητες για εξέλιξη. Σκέψου αν θέλεις κάτι τέτοιο και αποφάσισε. Εσύ γενικά είσαι κατά των δεσμεύσεων, θέλεις να φτάσεις εκεί;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν άποψη, αν οι δικές σου διαφέρουν από αυτές που θα έχει το ταίρι σου, αυτή δεν είναι αιτία για εντάσεις, ψυχρότητα και καυγάδες. Υπάρχει η οδός του διαλόγου, της κατανόησης και της σύνθεσης των απόψεων με άξονα τα κοινά σημεία τους. Μετά από αυτό, το Σάββατο σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω τα στενοχώρα που έχουν λεχθεί και να κάνετε από κοινού προσπάθειες αναθέρμανσης της σχέσης σας με δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δυό σας, γιορτές έρχονται! Όσο για την Κυριακή, κλείσε τ’ αυτιά σου σε αυτούς που θέλουν να σου πουλήσουν εκδούλευση. Αν είσαι μόνος/η, μην ξεχνάς ότι έχεις και προσωπική ζωή πέρα από την επαγγελματική. Ο καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, πρέπει να αποδείξουν τι αξίζουν γιατί η πρώτη εικόνα μπορεί να είναι απατηλή. Ωστόσο εσύ από την πλευρά σου, θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που διατυπώνεις τις απόψεις σου προς όφελος της εικόνας που θέλεις να προβάλλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομολογουμένως έχεις τον τρόπο σου να σκέπτεσαι και μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιόρρυθμος. Όμως αυτός δεν είναι λόγος να έχεις υπερβολικές και ανεδαφικές απαιτήσεις προς το ταίρι σου, που δίκαια αντιδρά και σου τα ψέλνει. Κοίτα να διορθώσεις την κατάσταση με το να μπείτε σε γιορτινή διάθεση με τον στολισμό του σπιτιού,  να ξεχάσετε τις διαφωνίες σας και να βάλλετε σκοπό στην ζωή σας να περνάτε καλά μαζί. Η καλή διάθεση που σου δημιουργούν οι γιορτές αλλά και ο χαρακτήρας σου, ίσως συντελέσει στο να βρεθείς μπόσικος και να μην προβάλλεις επιφυλάξεις και αντίσταση στις παρορμητικές ιδέες που έχει το ταίρι σου, που αν τις αποδεχθείς και εσύ αυθόρμητα ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Αν είσαι εκτός σχέσεως, μην αποπειραθείς να φλερτάρεις στον εργασιακό σου χώρο, γιατί θα σχολιαστείτε άσχημα και εσύ και το αντικείμενο της προτίμησης σου. Αντίθετα ανάμεσα στα φιλικά σου πρόσωπα υπάρχει κάποιο που προς μεγάλη χαρά και των δυό σας θα γίνει ταίρι σου. Ως προς την Κυριακή, οι γνωριμίες που γίνονται τότε περιέχουν και  παραπλανητικά στοιχεία, οπότε, συγκρατήσου!

ΙΧΘΥΣ

Αισθάνεσαι ανασφαλής και σου λείπει η αυτοπεποίθηση και θεωρείς τις φοβίες και τα απωθημένα σου ως πραγματικότητα και έχεις την διάθεση να  κατηγορείς το ταίρι σου για ανυπόστατα και ανύπαρκτα πράγματα, που είναι πέρα για πέρα λάθος. Ευτυχώς από την άβολη κατάσταση σε βγάζει η ατμόσφαιρα του Σαββάτου που σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε, ανεξάρτητα από το πού θα αποφασίσετε να πάτε η επιλογή σας θα είναι επιτυχημένη. Την Κυριακή θα επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας και κινδυνεύετε από παρεξηγήσεις, όποτε καλλίτερα να ασχοληθείτε κάνοντας κάτι δημιουργικό που δεν χρειάζεται κουβέντες ή όσο γίνεται λιγότερες. Αν είσαι μόνος/η, αν κάνεις την Παρασκευή κάποια γνωριμία θα την τρομάξεις όταν από ανασφάλεια εκδηλώσεις επιθετικότητα, ενώ το Σάββατο, αν αποφασίσεις να βγεις, θα κάνεις κάποια πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Αν πάλι κάνεις γνωριμία την Κυριακή θα αποδειχτεί απογοητευτική παρά τα όσα πλεονεκτήματα αρχικά έδειχνε ότι είχε.

 

Πηγή: Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 23 έως 24/12/2017. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.