Neo

Αμετανόητοι!

Πρόκειται για ένα επίθετο που αγαπούσαν να χρησιμοποιούν για τα στελέχη της κυβέρνησηςτ ου ΠΑΣΟΚ το 2009-2011, οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις της χώρας και πλήθος ΜΜΕ,αποδίδοντάς τους τότε την πλήρη ευθύνη για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο. Ακολούθησαν πολλές, διαφορετικές μεταξύ τους κυβερνήσεις, που ακολούθησαν την ίδια ακριβώς πολιτική, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως τότε τουλάχιστον ήταν παντελώς αδύνατο να γίνει οτιδήποτε διαφορετικό. Τώρα όμως;

Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, όταν σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κουρουμπλή περί ανάπτυξης, σχολίασε : «Τα μέτρα τουμνημονίου Τσίπρα – Καμμένου φτάνουν ως το 2060, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ξεπέρασαντα 100 δις, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι νόμος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι κατασχέσεις πολλαπλασιάζονται και ο κ. Κουρουμπλής λέει ότι η οικονομία αρχίζει να πατάει στα πόδια της». Κρίνοντας δε, ότι εδώ ταιριάζει περισσότερο,καταλήγει με την λέξη : «Αμετανόητοι!»…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 9:19 08/01/2018

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , Χρηστίδη , είναι πως το » ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ» αγαπούσαν να χρησιμοποιούν για ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2009-2011 Γ.Παπσνδρέου , ΟΛΟΙ οι ΨΥΧΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ αλλά και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ- σε κάθε συνέντευξη – σε κάθε ομιλία στη Βουλή ( ποιος ξεχνά το Βενιζελοπασοκικο «ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009-2011» των διπλών εκλογών καλοκαιριού 2012) ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚαραμανλοΣαμαρική ΝΔ με την οποία ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΑ από κοινού ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΎΣΑΝ ΤΟΝ Πρωθυπουργό (και την κηπουρική κυβερνησή του) 2009-2011 Γ.Παπανδρέου . Στο Δικαστήριο ήθελαν να πάνε τον Γαπ αλλά ΔΕΝ μπορούσαν και πήγαν τον Νο 2 της Κυβερνησής του τον Παπακωνσταντίνου .
    ΕΤΣΙ , φτάσατε Χρηστίδη στο 4% , καθώς ο ΨυχαροΔΟΛιος Βενιζελικός εσμός ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΥΦΑΖΕΙ πίσω από τον Ανδρουλάκη , επιχειρούσε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1989 την Απο Παπανδρεοποίηση (άρα ολικό έλεγχο-χειραγώγηση) του Πασοκ .
    ΧΡΗΣΤΙΔΗ , ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΉΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΟΛΟΥΣ ΕΜΆΣ που ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ της Κυβέρνησης Γιώργου Α. Παπανδρέου 2009-2011 , που 6 ΟΛΌΚΛΗΡΑ χρόνια μετά ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε να στηρίξετε ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΧΑΤΩΣ από το Καραμανλικό Αφήγημα .
    Από την ΑΝΤΙ Γαπική ΥΣΤΕΡΙΑ σας τον 11/2011 μέχρι 12/2016 ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , Σαμαρά , Βενιζέλο, Τσίπρα, Καμένο, Παυλόπουλο και ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ να διαρρέουν μεθοδευμένα και κατά συρροή οι Καραμανλικές ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ , δηλητηριάζοντας – εκφασίζοντας μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ κοινωνία ,με Μπουρδο-Προδοτολογικές Θεωρίες .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.