WEBTV

Καγκουρό έκανε βόλτα σε κεντρική λεωφόρο του Σίδνεϊ

Θεαματική ήταν η βόλτα που έκανε ένα καγκουρό στο Σίδνεϊ, που χοροπηδούσε από λωρίδα σε λωρίδα σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Οι αρχές προσπαθούσαν επί ώρες να το απομακρύνουν, ωστόσο το καγκουρό δεν ακολουθούσε τις οδηγίες τους. Για να επιστρέψει στο πάρκο επιστρατεύθηκε μέχρι και η έφιππη αστυνομία, όμως το καγκουρό πρόλαβε να κάνει μια μεγάλη βόλτα σε αξιοθέατα του Σίδνεϊ.

Ένας από αυτούς που βοήθησε να πιάσουν το καγκουρό ήταν και διάσημος αυστραλός παίκτης του ράγκμπι της Ομάδας Καγκουρό, Νικ Φαρρ Τζόουνς, ο οποίος οδηγούσε εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και έκανε ότι μπορούσε για να συνδράμει στο έργο των αρχών να επιστρέψει στο πάρκο του.

«Το λιμάνι του Σίδνεϊ είναι το καλύτερο στον κόσμο. Μάλλον ήθελε να το δει και αυτό ιδίοις όμμασι», είπε αργότερα ο επικεφαλής της έφιππης αστυνομίας Σμιθ.

Αν και οι κάτοικοι της Αυστραλίας είναι εξοικειωμένοι με τα καγκουρό, σπάνια τα βλέπει κανείς στο κέντρο της πόλης. Το χαριτωμένο ζωάκι μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Αφού του έδωσαν πολλά υγρά, άναψαν «πράσινο φως» για να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.