ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά ο καιρός

Νεφώσεις, βροχές και πολλή υγρασία

Σήμερα, έως και τις απογευματινές ώρες, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και, κυρίως το πρωί, τοπικές ομίχλες. Ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν για λίγο σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Από αργά το απόγευμα πάντως και από τα δυτικά αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές, αρχικά στο Ιόνιο, και μέχρι το τέλος της ημέρας στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο. Λίγες μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στο Ιόνιο. Τη νύχτα προς Πέμπτη οι βροχές γρήγορα θα επηρεάσουν περιοχές της Δυτικής Θεσσαλίας, των Κυκλάδων, του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα την Αττική.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που γενικά δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ και μόνο τοπικά θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ. Στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που στα βόρεια πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη μέχρι το μεσημέρι τα 7 με 8 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.