ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες, μηδέν στο ντέρμπι

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ άφησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Ανώτερος ο Ολυμπιακός που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Γκαρσία παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές προκαλώντας σε πολλούς έκπληξη, αφού προτίμησε Σεμπά και Τζούρτζεβιτς αντί Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε να επιδείξει μόνο ένα επικίνδυνο σουτ του Τσιγκρίνσκι, το οποίο εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Προτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκαρσία πέρασε τον Μιραλάς στη θέση του Σεμπά, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο, επιθετικό, ρυθμό και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στις ευκαιρίες των Σεμπά και Φορτούνη πριν από τη συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο της μπάλας περισσότερο από το πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει. Δεν το έκανε, αλλά δεν άφησε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει φάσεις και το 0-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.
Οι ενδεκάδες:

  • Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ζιλέ, Ρομαό, Μάριν, Σεμπά, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς
  • Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Κονέ, Λόπες, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.