ΕΛΛΑΔΑ

Πρωταγωνιστής στην αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo, ντυμένος Ζορό ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Περίπου 4 χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ντυμένος Ζορό, έρχεται να σώσει τις απόκριες στην νέα διαφημιστική καμπάνια των Jumbo, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στο τρέιλερ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες; Μα φυσικά ο μασκοφόρος Εκδικητής της καρδιάς μας!» και δείχνει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ντυμένο Ζορό να σπάει τα κάγκελα μιας φυλακής και να σώζει τις Απόκριες!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν είναι καθόλου αστείο. Ο άνθρωπος που το έτος 2000, βουλευτής, έκαιγε δημόσια τα βιβλία του Μίμη Ανδρουλάκη σε αντισυγκέντρωση αγανακτισμένων χιτλερφρόνων για να προωθήσει τη σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας πατριώτης (πού αλλού, στη Θεσσαλονίκη βεβαίως) και το πέτυχε, θεωρείται σήμερα το κατάλληλο «καλτ» πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια ιδιωτικής επιχείρησης. Η οποία προφανώς, όπως και ο διαφημιστής της, γνωρίζει ότι ο σημερινός μέσος Έλληνας τέτοια αισθητική και τέτοια αντίληψη για τα πράγματα έχει. Όμως δεν φταίει ο «αγαπημένος εκδικητής της καρδιάς μας (τους)» αν οι Έλληνες έγιναν σαν τα μούτρα του.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.