ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δήλωσε ο Μίκης

Αντιεξουσιαστές πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

Αγνωστα άτομα, λίγη ώρα μετά τις 15:30, επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο απειλητικά συνθήματα για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Σημειώνεται ακόμη, ότι έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος» έγραψαν οι άγνωστοι που υπογράφουν με το Α της αναρχίας.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που έφτασαν μέχρι την είσοδο του σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν εν όψει του αυριαού συλλαλητηρίου για το όνομα της Μακεδονίας

theod1

Τι δήλωσαν από το περιβάλλον του 

«Ο Μίκης Θεοδωράκης αύριο έχει ραντεβού με την ιστορία» και το ραντεβού αυτό δεν το αλλάζει.

Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο μουσικοσυνθέτης, καθιστώντας σαφές ότι όχι μόνο δεν φοβάται τις απειλές των κουκουλοφόρων που το μεσημέρι του Σαββάτου πέταξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του, αλλά αισθάνεται πλέον πιο αποφασισμένος για την αυριανή μεγάλη εκδήλωση.
Μέσω προσκείμενων κύκλων που μίλησαν στον ΣΚΑΊ, ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε ότι οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι του, όπως όλοι οι σκοτεινοί κύκλοι που τον κυνήγησαν από το 1940 «θα... καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

«Ό,τι και να κάνουν τους ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν φοβάται τις απειλές, όπως δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και κανέναν στη ζωή του και αύριο θα είναι στην εξέδρα της πλατείας συντάγματος» ξεκαθάρισαν οι συνεργάτες του Μίκη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 7:38 04/02/2018

    Μυνημα απο τον ΣΥΡΙΖΑ εστειλαν με τους γνωστους παρακρατικους αλητες στον Μικη θεοδωρακη.Ειναι οι ιδοι του ΣΥΡΙΖΑ που καλυπτουν τον Ρουβικωνα και οι ιδιοι που που καλυπτουν εκεινους εκαψαν την Αθηνα τοσες φορες.Οι αναρχικοι και οι αντεξουσιαστες σε διατεταγμενη και καλοπληρωμηνη υπηρεσια απεναντι σε ενα συμβολο της Ελληνικης Αριστερας.Γιατι οι Συριζαιοι δεν ειναι αριστεροι. Μουνο…α και φασιστες ειναι και τιποτα αλλο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.