Neo

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής

Με λευκό, ροζ και γαλάζιο φόντο, με ασύμμετρα σχέδια, σύμβολα και σημεία στίξης, ανέβηκε στον ‘αέρα’ σε πρώιμη ακόμα μορφή, η ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά, προγραμματίζεται για το τριήμερο 16 – 18 Μαρτίου, ενώ υπάρχει και το hashtag #kinima_allagis για τους πιο …μυημένους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, πάντως, αυτή είναι μόνο η πρώτη εικόνα της ιστοσελίδας, η οποία θα υποστεί διάφορες …μεταμορφώσεις, στην πορεία προς την τελική της διαμόρφωση.

Όσο για το περιεχόμενό της, θα εμπλουτιστεί στην πορεία προς το συνέδριο, με διάφορες κατηγορίες για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών που ενδιαφέρονται τόσο για τις προσυνεδριακές διαδικασίες όσο για την συνολική πορεία του Κινήματος Αλλαγής. Εκεί, θα αναρτώνται αποφάσεις, πληροφορίες, οδηγίες και εγκύκλιοι, ενώ στην ιστοσελίδα θα γίνεται και επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών, ή ακόμα ακόμα και εγγραφή νέων μελών μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Επισκεφθείτε την σελίδα εδώ : http://kinimaallagis.gr/

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 11:40 07/02/2018

    Πιο κοντά σε blog της Barbie μου κάνει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.