ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1 χλμ

Ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης ξεκίνησε δυναμικά την 5η δεκαετία του!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας έδειξε ότι δεν επαναπαύεται στην ιστορία του αγώνα και με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της All About Running προχώρησαν στην ανανέωσή του με τη νέα διαδρομή των 21.1χλμ.! Και αυτό αναγνωρίστηκε από τους δρομείς με τον καλύτερο τρόπο καθώς περισσότεροι από 1.100 δρομείς έλαβαν μέρος στις διάφορες αποστάσεις.

Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ ήταν αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Οι διοργανωτές απεύθυναν κάλεσμα στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρος των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

 

21

 

Ο Αγώνας Δρόμου Υγείας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Μαρτίου στη γνωστή, αγαπημένη διαδρομή στην παραλιακή με εκατοντάδες δρομείς να ζουν ξεχωριστές στιγμές σε μία όμορφη, ηλιόλουστη μέρα. Το κεντρικό στάδιο του στίβου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά πλημμύρισε από δρομείς που έκαναν το ζέσταμα τους από νωρίς τόσο εκεί όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Λίγο μετά τις 09:20 οι δρομείς είχαν πάρει την θέση τους στα δύο μπλοκ εκκίνησης η οποία δόθηκε στις 09:30 με το ποτάμι των συμμετεχόντων να κατακλύζει και φέτος την παραλιακή.

Ακριβώς μετά την εκκίνηση η δράση μεταφέρθηκε εντός του κεντρικού σταδίου όπου περίπου 200 μικροί δρομείς περίμεναν να ζήσουν τις δικές τους δυνατές δρομικές στιγμές συμμετέχοντας στον αγώνα των 2χλμ. εντός των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και τερματίζοντας στο στάδιο.

 

22

 

23

 

Νικητής ήταν ο Πέτρος Γιαννακούρος με 06:20. Στα κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η Χριστίνα Βασιλαρά με 06:50.

Στον αγώνα των 21.1 χλμ. μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κώστας Δρόσος με 1:14:55 με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να ακολουθεί με 1:16:32 και τον Χρύσανθο Ακριτίδη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 1:18:20. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Κατερίνα Ασημακοπούλου σε 1:24:11, δεύτερη η Μαρία Ψάλτη με 1:33:29 ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο κατέκτησε η Ειρήνη Πουλάκη από τη “NovasportsRunningTeam”, με χρόνο 1:35:09.

Στον αγώνα πήραν επίσης μέρος 42 ομάδες σκυταλοδρομίας με τους “TubaRunner”, δηλ. Τον Δημήτρη Σαμπάνη και τον Ιωάννη Γλένη να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση.

O Θανάσης Πάφος ενθουσιασμένος για την οργάνωση και τη συμμετοχή του δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους υπερήφανους χορηγούς εταιρία V.K. COMPANY A.E. & IFSAS A.E. για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση τους. Για την ιστορία ο τερματισμός ήρθε σε 1 ώρα και 40 λεπτά λαμβάνοντας την 105η θέση σε 800 περίπου πολύ δυνατούς και αξιόλογους αθλητές. Και την 24η θέση στην  ηλικιακή κατηγορία».

 

24

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.