ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρήνος στο καμπιονάτο

Σοκ στην Ιταλία: Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα!

Nεκρός στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Φιορεντίνα εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ουντινέζε για τη Serie A, βρέθηκε το πρωί ο Νταβίντε Αστόρι.

Ο Αστόρι, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από δύο εβδομάδες, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ούντινε.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει ανακοίνωση της Φιορετίνα.

Θρήνος στην Ιταλία για τον Αστόρι, αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής

Η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα νεκρός στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Νωρίτερα αναβλήθηκε πρώτα απ' ολα η προγραμματισμένη για τις 13:00 αναμέτρηση της Τζένοα με την Κάλιαρι λόγω του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι.

Ο Νταβίντε Αστόρι, νυν αρχηγός της Φιορεντίνα, ήταν επί σειρά ετών παίκτης της Κάλιαρι και με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του η διοίκηση της ιταλικής ομάδας ζήτησε από τη Τζένοα και την ιταλική ομοσπονδία να μη διεξαχθεί ο αγώνας λόγω πένθους.

Στα μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε μία φωτογραφία του Αστόρι και ένα συλληπητήριο μήνυμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συγκλονιστικές εικόνες.

Οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξέσπασαν σε λυγμούς και λίγο μετά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια..

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.