ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή το ταξίδι του στο Μονακό

Καμμένος κατά πάντων: Κόντρα πέρα από την πολιτική

Σε ολοκληρωτικό πόλεμο ΑΝΕΛ- ΝΔ έχει εξελιχθεί η κόντρα που ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Πάνου Καμμένου με τον Πρίγκηπα Αλβέρτο στο Μονακό, στη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της F1 . Στελέχη των δύο κομμάτων ανταλλάσσουν δηλητηριώδεις αιχμές, με τον υπουργό Άμυνας να δίνει τον τόνο μέσα από αναρτήσεις του στο twitter.

Πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Κικίλιας, Γεωργιάδης, Δημοσχάκης, Βεσυρόπουλος, Κυριακίδης) κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, προκαλώντας την... ασύμμετρη απάντηση του κ. Καμμένου.

Αυτό ήταν, ο πόλεμος είχε ξεκινήσει. Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρόεδρό της, περνώντας στην επίθεση: «Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο». Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αταίριαστοι». Ο διάλογος που ακολούθησε είναι χαρακτηριστικός: «Δεν είναι χυδαιότητα το τουίτ το χθεσινοβραδυνό του κ. Καμμένου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. «Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας» αποκρίθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου. «Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις.Εσείς εκχυδαϊσατε την πολιτική ζωή» συνέχισε την κόντρα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. «Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας» της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;».

Δείτε το βίντεο με την άγρια κόντρα Άδωνι-Μανταλένας Παπαδοπούλου στον Σκάι: 

 

Ξέσπασε έτσι νέος κύκλος αντιπαράθεσης μέσω twitter, με τον υπουργό Άμυνας να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Στα πυρά του απάντησαν δύο βουλευτές της ΝΔ. Προς... αναχαίτιση του Πάνου Καμμένου πρώτα «σηκώθηκε» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ακολούθησε δεύτερη «αερομαχία» με τον Βασίλη Κικίλια.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 4:50 05/06/2018

    Ό Καμμένος είναι ένας άθλιος φασίστας, ένα φασιστοειδές χαμηλού επιπέδου.Με τον προδότη Πάνο στα τέσσερα Καμμένο, οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις κατάντησαν να είναι υπηρέτριες που ταίζουν και ξεσκατίζουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.Όσο για την άθλια Γκέμπελς και λασπολόγα που έχει για εκπρόσωπο τύπου,αυτό το νούμερο δεν κάνει ούτε για τσα τσα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.