ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε στα πέναλτι η Κροατία!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σούμπασιτς.

Κροατία και Δανία έμειναν στο 1-1 σε 120 λεπτά αγώνα, με τους Κροάτες να παίρνουν τη μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι (με 3-2) για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα παίξει με τη Ρωσία (που πέρασε και αυτή μέσω... ρώσικης ρουλέτας).

Οι δύο ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στα πρώτα 4 λεπτά του αγώνα (η Δανία στο 2' με τον Γέργκενσεν και η Κροατία στο 4' με τον Μάντζουκιτς), αλλά στη συνέχεια δεν προσέφεραν συγκινήσεις με το 1-1 να τους οδηγεί στην ημίωρη παράταση. Εκεί, η σημαντικότερη φάση ήταν αυτή του 116' όταν ο Σμάιχελ έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μόντριτς. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν και αυτές στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Τόσο η Δανία όσο και η Κροατία αστόχησαν στα πρώτα, στη συνέχεια πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 2-2, έπειτα οι Δανοί άστοχησαν με τον Σένε, αλλά ο Σμάιχελ κράτησε ζωντανή την ομάδα του αποκρούοντας ακόμα ένα πέναλτι. Το θρίλερ συνεχίστηκε και το 2-2 παρέμεινε, με τον Σούμπασιτς να αποκρούει και τον Ράκιτς να ευστοχεί για το 3-2, στέλνοντας την Κροατία στα προημιτελικά (με αντίπαλο τους Ρώσους).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.