Neo

Ποτάμι για πυρκαγιά στο Μάτι

Μπορεί από χθες η χώρα να κινείται στους ρυθμούς της εξόδου από τα μνημόνια όπως κηρύχθηκε από τον πρωθυπουργό στην Ιθάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας όμως, θέλησε να σχολιάσει και κάτι διαφορετικό. Τα δημοσιογραφικά του αντανακλαστικά, εξάλλου, δεν θα του επέτρεπαν να αφήσει να περάσει απαρατήρητο το βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησε η φονική φωτιά του Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

«Η δημοσιοποίηση του βίντεο από την ‘Καθημερινή’ για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Μάτι, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα», σχολίασε, καταλογίζοντας σε υπουργούς της κυβέρνησης ότι «έστησαν ολόκληρη παράσταση, στην οποία μιλούσαν για σχέδια εμπρησμού, για δορυφόρους και στοιχεία, προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και να αποφύγουν να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τον θάνατο 96 ανθρώπων, όπως έκαναν και με την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό, όταν ήδη γνώριζαν ότι υπάρχουν νεκροί».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, παρατήρησε ακόμα ότι ο χρόνος που έχει καταγραφεί στο βίντεο αποδεικνύει τη μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της φωτιάς, για να καταλήξει ότι «οι προσπάθειες παραπλάνησης και συγκάλυψης καθημερινά έρχονται στο φως» και πως «οι  ευθύνες για την τραγωδία είναι τεράστιες και πρέπει να αποδοθούν». Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.