ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση μεθοδικά φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη»

Καραμανλής (βουλευτής Σερρών): Η ΝΔ ποτέ δεν πετροβολούσε την Αριστερά

«Η ΝΔ είναι η παράταξη που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση» υπογραμμίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής εξηγώντας αφενός ότι, «η ΝΔ ποτέ δεν πετροβολούσε την Αριστερά», αφετέρου ότι, «το κεντρικό δίλημμα σήμερα δεν είναι δεξιά-αριστερά, αλλά υπευθυνότητα ή λαϊκισμός».

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο κ. Καραμανλής υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας, ως μιμητής του Ανδρέα Παπανδρέου, παραμένει πιστός στο δόγμα "τάξιμο μέχρι τελικής πτώσεως"» και επιπλέον, σημειώνει ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει μεθοδικά φτωχοποιήσει της μεσαία τάξη και συστηματικά έχει υπερφορολογήσει τους πάντες και τα πάντα».

Ερωτηθείς για το «τι περιμένει να ακούσει ο πολίτης δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Όχι μεγάλα λόγια. Όχι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Λίγα πράγματα και μετρημένα» προσθέτοντας, επίσης, ότι «αυτή, άλλωστε, είναι η κυρίαρχη πολιτική παράδοση της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα».

Σχετικά με το ονοματολογικό και με αφορμή το δημοσίευμα στα Wikileaks, ο κ. Καραμανλής σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή αμύνθηκε σθεναρά υπέρ της Μακεδονίας μας».

Τέλος, σχολιάζοντας την άποψη ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι οι «καραμανλικοί» στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Κώστας Καραμανλής χαρακτηρίζει τη συζήτηση «ούτε καν καφενειακή, απλώς γραφική» και επισημαίνει: «Φαίνεται ότι κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ διαφωνούν στα πάντα και το μόνο που τους ενώνει είναι το μίσος για τον Καραμανλή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.