ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

0-1 στην Εσθονία με Φορτούνη

Με το δεξί η Εθνική ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε την πορεία της στο Nations League με νίκη.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπήκε με το δεξί στη νέα διοργάνωση της UEFA, το περίφημο Nations League και έφυγε με 1-0 από την έδρα της Εσθονίας με γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 14ο λεπτό.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στρέφει την προσοχή του στο ματς της προσεχούς Τρίτης με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία, με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 8 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Νοεμβρίου.

Η ελληνική ομάδα διεκδικεί την πρώτη θέση, ώστε να βρεθεί στα Playoffs τον Μάρτιο του2020 και να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ίδιας χρονιάς.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Καμς, Μπαράνοβ, Βίμαν, Μετς, Πικ, Οζάμα (80' Ταμ), Νμιτρίγεβ, Λουτς (85' Πούρι), Βασίλιεβ, Ανιέρ (64' Ζενιόβ).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Μπουχαλάκης (78' Τζιόλης), Κουρμπέλης, Πέλκας (90'+1'Κουλούρης), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου (51' Μπακασέτας).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.