ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Χασάν λύτρωσε στο 92' τους Πειραιώτες

Θρίλερ στη Ν.Σμύρνη και διπλό του Ολυμπιακού!

Απίστευτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός χάρη στο τέρμα του Χασάν στο 92' πήρε το τρίποντο (0-1) και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μαρτίνς δυσκολεύτηκαν από τον αξιόμαχο Πανιώνιο που έψαχνε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός, ο Πανιώνιος ήταν πιο επικίνδυνος στην αντεπίθεση, αλλά όλα κρίθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα, ο Φετφατζίδης από τα δεξιά άνοιξε στον Ελαμπντελαουΐ, εκείνος με τη μία έκανε τη σέντρα και ο Χασάν με κεφαλιά νίκησε τον Κότνικ για να κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό και να του χαρίσει μία σπουδαία νίκη που τον φέρνει μόνο πρώτο με 12 βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς (62' Κότνικ), Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83' Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (73' Χάσαν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58' Νάτχο), Ποντένσε (80' Ποντένσε), Γκερέρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.