ΕΛΛΑΔΑ

Ακολούθησαν τον ύποπτο

Μπλόκο σε 65 κιλά χασίς από τη Δράμα στην Θεσσαλονίκη

Τα ίχνη ενός υπόπτου που ακολουθούσαν από την Δράμα οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, τους οδήγησαν ως την Θεσσαλονίκη όπου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της αντίστοιχης υπηρεσίας, έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και το ακινητοποίησαν.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 10 κιλών και 340 γραμμαρίων, ενώ και πάνω στον 59χρονο Έλληνα οδηγό βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων. Όμως, αυτά ήταν μόνο η... «κορυφή του παγόβουνου», όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη!

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες 19 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54 κιλών και 705 γραμμαρίων, καθώς και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ακόμη, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του δράστη και έξι κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν οι συνεργοί του. Ο 59χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε δίωξη σε βάρος του για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.