ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουζουνίδης: Θέλουμε μόνο τη νίκη, η Μπενφίκα δεν συγχωρεί

Σαφής και απολύτως ξεκάθαρος ως προς τους στόχους της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενφίκα (2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ) ήταν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: "Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο. Το πρώτο ματς μας έδειξε πολλά. Κυρίως για την συγκέντρωση στο παιχνίδι. Δεν συγχωρούν αυτές οι ομάδες τα λάθη. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας. Ήταν καλό μάθημα το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω καλύτερη αντίδραση αύριο".

"Σε όλους τους τομείς πρέπει να είσαι καλός. Δεν παίρνεις κάτι αν υστερείς κάπου. Είναι σημαντικό να είμαστε 100% πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Θέλει τρέξιμο και πρέσινγκ. Και στα 90 λεπτά. Όχι για ένα διάστημα. Σε τιμωρούν αυτές οι ομάδες. Και ο ΠΑΟΚ για 25 λεπτά ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα και έκανε λάθος μετά, δέχθηκε δύο γκολ και είδαμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.