ΕΛΛΑΔΑ

Το χρονικό της υπόθεσης

Αγωνία για τον εντοπισμό του 47χρονου πιλότου που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 47χρονου πιλότου που κατέπεσε χθες Τετάρτη, με διθέσιο αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου, ανοιχτά της παραλίας της Καραβότρυπας.

Χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε μία κηλίδα από τα καύσιμα του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους. Στο σημείο έσπευσαν και δύτες, ωστόσο οι μέχρι στιγμής έρευνες αποδείχθηκαν άκαρπες.

Οι έρευνες σταμάτησαν χθες το απόγευμα με τη δύση του ήλιου και αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Ποιος είναι ο άτυχος πιλότος

Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το «θρίλερ» ξεκίνησε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένας ψαράς κάλεσε το Λιμενικό υποστηρίζοντας ότι είδε ένα μικρό αεροσκάφος να λαμβάνει καθοδική πορεία και να προσκρούει στη θάλασσα.

Ο ψαράς, μιλώντας στο aixmi-news, είπε: «Ακουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως».

Στην ομάδα ερευνών, σύντομα, εντάχθηκαν ελικόπτερα, καθώς και άλλα σκάφη ιδιωτών και αλιέων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.