Neo

Ουσία, αντί για... «κορδέλες» στην «Αττική Ριβιέρα»

Η Ρένα Δούρου είναι εξαιρετικά περήφανη για το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Αττικής και δεν το κρύβει. Το περίφημο σχέδιο «Αττική Ριβιέρα», με το οποίο αναπλάθεται όλο το «υποβαθμισμένο» παραλιακό μέτωπο (στο Μοσχάτο, στις Τζιτζιφιές κτλ) προχωρά με ταχείς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα μεταμορφώσει το πρόσωπο της Αττικής. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες η περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, η ίδια έκανε μία επιλογή ουσίας, παρότι δε θα μπορέσει να «πουλήσει» την «Αττική Ριβιέρα» στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου: ενώ, δηλαδή, οι εισηγήσεις που δεχόταν ήταν να κατασκευαστεί πρώτα το οικολογικό πάρκο, εκείνη προτίμησε να προχωρήσει η αντισεισμική και αντιπλημμυρική προστασία, αλλά και τα αποχετευτικά έργα. «Αν έκανα το πρώτο, θα μπορούσα σήμερα να κόψω κορδέλα», πρόσθεσε με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αρνήθηκε να θυσιάσει την ταχύτητα κατασκευής του έργου στον βωμό των προσωπικών πολιτικών και εκλογικών σκοπιμοτήτων.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GEORGiA. 19:54 04/03/2019

    Φορέστε καλύτερα κορδέλα αντί για βρακί Συριζαίοι και ειδικά εσύ ανίκανη Ρένα Δούρου.Το πήδημα που θα φάτε στις εκλογές Συριζαίοι θα είναι πρωτοφανές.Εκατόν σαράντα νεκροί και αυτό το δίποδο ζώο παραμένει καρφωμένο στην καρέκλα του δήθεν Περιφερειάρχη Αττικής..

  2. Ε.Στ. 8:39 27/02/2019

    Κάνετε ό,τι μπορείτε, δεν μπορώ να πω. Την κορδέλα όμως η Δούρου θα την κόψει στην είσοδο του σπιτιού της, όπου και θα την στείλουν οι ψηφοφόροι της.

  3. ΔΣΦσδφ 21:13 26/02/2019

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

  4. freeman 19:26 26/02/2019

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ, οι >125 ΝΕΚΡΟΙ που αφήνεις πίσω σου , ΩΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ , θα σε συντροφεύουν για πάντα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.