Neo

Σάκης Αρναούτογλου για την …Ευρωβουλή

Συνάντηση με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή των δελτίων καιρού της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου, είχε χθες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Όχι, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν ήθελε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τυχόν … χαμηλά βαρομετρικά στον καιρό το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, τις δικές του αντοχές στους ‘τυφώνες’ της πολιτικής θα δοκιμάσει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Για του λόγου το αληθές, οι δύο τους συμφώνησαν στην έκθεση του γνωστού παρουσιαστή στην κρίση του λαού, στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο συμπαθής τηλεοπτικός παρουσιαστής, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και θεωρείται βέβαιο ότι θα προσελκύσει στην κάλπη πολλούς από τους ‘φαν’ του…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Χαμηλά βαρομετρικά δημιουργούνται και μεταξύ μας κ. Γεννηματά!
    Πως;
    Με το να μην μας ανακοινώνετε την λίστα των υποψηφίων βουλευτων του Νομού Αχαϊας !
    Ίσως , υποπτεύομαι εγώ , γιατί σας συμβουλεύουν καταστροφικά μερικοί συνεργατες σας , οι οποίοι θέλουν να εκβιάσουν τον Παπανδρέου να παραδώσει ένα αρραγές με αυτοοργάνωση προοδευτικό κίνημα πολιτών που δημιουργήθηκε από την βάση προς τα πάνω .
    Να ξέρετε όμως ότι εμας των πολιτών / μελων του δεν μας ενδιαφέρουν αξιωματα αλλά μόνον ΑΞΙΕΣ στην πολιτική .
    Αν τραβήξετε και άλλο αυτήν την ιστορία, θέλοντας να χωρίσετε τρεις ολόκληρες γενεές πολιτών από τους φυσικούς και ιστορικούς τους ηγέτες , θα βρητε τους πολίτες εκείνους και ΜΑΣ αντί δίπλα σας, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.