Neo

Μπορούμε τελικά;

Σε αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στην εκδήλωση που διοργανώνει υπό τον τίτλο «Μπορούμε τελικά; Ή αμετανόητοι πορευόμαστε ξανά προς το 2009;», το Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, στο πλαίσιο του φετινού κύκλου εργασίας για την αντιμετώπιση του λαϊκισμού και την κρίση της Δημοκρατίας.

Το ραντεβού δίνεται για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Καιρίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Κτιστάκης, ο καθηγητής του τμήματος Διεθνώς και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Τσακλόγλου, ενώ τον συντονισμό της όλης συζήτησης έχει αναλάβει η πρόεδρος του Δικτύου Άννα Διαμαντοπούλου. Θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ερωτήσεις από το κοινό.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. manos 22:35 27/03/2019

    η ευασφάλης κα Διαμαντοπούλου, διακεκριμένο μέλος του (ανεπαρκούς) πολιτικού προσωπικού που δημιούργησε το καταστροφικό 2009 εκφράζει το φόβο της μήπως κ οδηγηθούμε ξανά στο καταστροφικό 2009 ¯\_(ツ)_/¯

  2. ΣΤ 12:37 27/03/2019

    ΟΧΙ δεν μπορείτε. Τόσα χρόνια αποδεδειγμένο, αμετανόητοι και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.