ΕΛΛΑΔΑ

«Οι εργοδότες προτιμούν τους άνδρες»

Γέμισε γυναίκες το Μέγαρο Μαξίμου

Παρουσίες γένους θηλυκού γέμισε το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με τον Αλέξη Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα να υποδέχονται υπουργούς, βουλευτές και γυναίκες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μεταξύ άλλων, στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σε μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανέφερε:

«Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία δεν είναι μόνο αυτός για την εργασιακή ασφάλεια αλλά και για την κατάργηση των διακρίσεων του αυταρχισμού και της βίας της πατριαρχίας.

Σε όλο το κόσμο οι γυναίκες εξακολουθούν να αγωνίζονται για εξάλειψη των διακρίσεων στην εργασία, την εκπαίδευση, την πολιτική, αλλά και στην οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία δεν είναι μόνο αυτός για την εργασιακή ασφάλεια αλλά και για την κατάργηση των διακρίσεων του αυταρχισμού, της βίας και της πατριαρχίας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GEORGIA. 8:17 09/03/2019

    Συγνώμη αλλά αυτές δεν είναι γυναίκες αλλά πολιτικές πουτ@νες.Οι άθλιες Παπακώστα και Γεροβασίλη με παραμορφωμένες μούρες από τα μπότοξ, η άθλια και ανίκανη Ρένα πι.α Δούρου με εκατόν σαράντα νεκρούς, η άλουστη του κλεφτοπασόκ Ξενογιανακοπούλου, η κολλητή του πολιτικού εγκληματία Ααρών Αβουρή η Μυρσίνη Ζορμπά, το μπάζο του Πάνου Καμμένου η Χρυσούλα Χρυσοβελώνη, μπατσίνες και γυναίκες καραβανάδες πλαισίωναν χθές τον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα.Εύχομαι ολόψυχα όλες αυτές οι πολιτικές και μη πουτ@νες του χρόνου να έχουν σβήσει από προσώπου γής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.