ΚΟΣΜΟΣ

Την έχασε λόγω καθυστέρησης

Βρέθηκε κι άλλος επιβάτης που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Ethiopian

Ο Αντώνης Μαυρόπουλος δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Ethiopian, που είχε ως απολογισμό τον θάνατο των 157 επιβαινόντων.

Συγκεκριμένα, ο Αχμέντ Καλίντ επίσης δεν αποβιβάστηκε στο Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι, αφού η πτήση του από Ντουμπάι προς Αντίς Αμπέμπα καθυστέρησε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Globalnews.ca, «Υποτίθεται ότι έπρεπε να ταξιδέψω από το Ντουμπάι για την Αντίς Αμπέμπα και στη συνέχεια να πάρω άλλο αεροπλάνο για το Ναϊρόμπι, αλλά λόγω της καθυστέρησης από το Ντουμπάι, έχασα την πτήση. Όταν έφτασα στην Αντίς Αμπέμα, μου είπαν να πάρω το επόμενο αεροπλάνο και τους είπα ότι δεν έχω κανέναν πρόβλημα».

Και πρόσθεσε πως επειδή και η δεύτερη πτήση είχε καθυστέρηση, όλοι άρχισαν να ρωτούν τι συνέβη και τότε ένας επιβάτης είδε στο κινητό του τηλέφωνο την είδηση σχετικά με την συντριβή και κατάλαβε πόσο τυχερός ήταν.

Τον Αχμέντ παρέλαβε από το αεροδρόμιο ο πατέρας του, με τους δύο άντρες να μην μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για το γεγονός ότι είναι ζωντανός.

Να σημειωθεί ότι στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 149 επιβάτες από 35 χώρες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.