ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν για εμπλοκή στη «Μαφία των φυλακών»

Στον ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Περίπου στις 13:00, οδηγήθηκε στον ανακριτή ο πασίγνωστος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που συνελήφθη χθες, κατηγορούμενος για εμπλοκή στην υπόθεση της «Μαφίας των φυλακών».

Ο κ. Λυκουρέζος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Πέραν του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο οποίος επίσης διώκεται για τα ίδια αδικήματα, δηλαδή της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Οι δύο δικηγόροι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μαζί με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο ήταν δικηγόροι του Γιώργου Αντωνόπουλου για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του, η οποία είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη. Ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου έχει καταδικασθεί, σε πρώτο βαθμό, σε 13 χρόνια κάθειρξη ο Αριστείδης Φλώρος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.