ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης: Σε τοπικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

Τη δέσμευσή του να εργαστεί με σχέδιο και όραμα για την ισόρροπη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Περιστέρι.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Π. Οφθαλμίδης και Μ. Αγγελοπούλου.

Ο κ. Πατούλης, χαρακτήρισε αναγκαία την ύπαρξη ενός εθνικού σχεδίου διαχείρισης των απορριγμάτων στην Αττική και προτεραιότητες την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας, την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάδειξη της Αττικής σε διεθνές brand τουριστικού και πολιτιστικού προορισµού 12 µήνες τον χρόνο.

Επίσης τόνισε, πως στόχος του είναι να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια πάνω από 100.000 νέες θέσεις εργασίας. «Θα εστιάσουμε σε δραστικές παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες» τόνισε και πρόσθεσε «Μας ενδιαφέρει να υλοποιηθούν υπερτοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ασφάλεια του πολίτη, την τοπική ανάπτυξη και τον πολιτισμ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.