Neo

Ξανά με τον Τσίπρα ο Πολάκης

Πλήρης είναι η στήριξη που απολαμβάνει ο Παύλος Πολάκης από το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά από τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αποδεικνύει η παραμονή του πρωθυπουργού στην Κρήτη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παραθέρισε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο, στην νότια Κρήτη, όπου οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε χαλαρή διάθεση με... βερμούδες σε παραλιακή ταβέρνα.

Επίσης, σύμφωνα με όσα έχει καταφέρει να μάθει ο Neo, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα δώσει αύριο το «παρών» και στα κλειστό γυμναστήριο των Χανίων, εκεί όπου θα διεξαχθεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Εξάλλου, ο Πολάκης εκλέγεται στα Χανιά και, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, εκεί θα είναι εκ νέου υποψήφιος - ούτε στην Β’ Αθηνών, ούτε στην Β’ Πειραιά όπως ακουγόταν στο παρελθόν...

Όπως και να ‘χει, αν δείχνουν κάτι όλα αυτά, αυτό είναι πως ο Πολάκης δεν πρόκειται να κατέβει από το τρένο, ούτε θα τον αδειάσει ο πρωθυπουργός την προσεχή Δευτέρα, όταν και αν θα κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του από την ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.