ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ. Θεοδωρικάκος

«Δουλειές και ασφάλεια είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη»

«Οι πολίτες έδειξαν στις ευρωεκλογές ότι θέλουν την αλλαγή. Θέλουν μια φωτεινή Ελλάδα με δουλειές και ασφάλεια. Γι΄ αυτό πρέπει να πάνε στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Είναι μια νέα αναμέτρηση και θα είναι η καθοριστική. Τώρα αποφασίζει η Ελλάδα. Τώρα χρειάζεται δυνατή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα» τονίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και Συντονιστής Επικοινωνιακού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου «η ύπαρξη κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι η βασική προϋπόθεση για να μην μπει η χώρα σε άλλες περιπέτειες μέσα στο καλοκαίρι» και γι΄αυτό «κάθε ψήφος μετράει».

Παράλληλα λέει πως έχει μεγάλη σημασία η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του κ. Βελόπουλου να μην εκπροσωπηθούν στη Βουλή καθώς, όπως τονίζει, «δεν υπάρχει χώρος για ψήφους διαμαρτυρίας ή για ανεύθυνες επιλογές».

Επιπλέον μιλά για τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση και κάνει ειδική αναφορά στην κατάσταση της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.