Neo

Βενιζέλος αντί... Στουρνάρα στην ΤτΕ;

Όσοι γνωρίζουν τις προνομιακές σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στοιχηματίζουν ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί πολιτικά. Μάλιστα, τα στοιχήματα ήδη πέφτουν για την επόμενη θέση στην οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το να γίνει «υπουργός του Μητσοτάκη» είναι κάτι που ο ίδιος μάλλον δε θα επιθυμούσε. Επίσης, για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει άλλες προτεραιότητες –μάλιστα, αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά διλήμματα, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Μία θέση, λοιπόν, που θα ταίριαζε, ενδεχομένως, στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι η θέση του κεντρικού τραπεζίτη.

Εξάλλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα γινόταν ένας «θεσμικός παράγοντας» και με την δεδομένη ανεξαρτησία από την ΕΚΤ, ενώ ταυτοχρόνως δε θα φθειρόταν από την πολιτική καθημερινότητα. Βεβαίως, εξαιρετικές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει και ο νυν κεντρικός τραπεζίτης, ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο οποίος, εξάλλου, έχει κάνει... ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνει η ΝΔ κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
    ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ
    ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ζ 0:01 23/07/2019

    Να τον κάνει μπουφετζή σε τούρκικους μπουφέδες. Μάλιστα θα ήταν καλύτερα να είναι και ευνούχος ώστε να ταιριάζει καλύτερα στη νέα του θέση.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.