Neo

Όταν ‘σφάζονται’ δημοσίως δύο πρώην σύντροφοι...

Ο λόγος για δύο πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου, οπότε και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν από κοινού την μεγαλύτερη πρόκληση της μεταπολίτευσης, αυτή της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας και μάλιστα τα κατάφεραν. Σήμερα, σε διαφορετικά κόμματα πλέον, Γιάννης Ραγκούσης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ‘σφάζονται’ δημοσίως.
Στην πραγματικότητα, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον Γιάννης Ραγκούσης, που έσπευσε να επιτεθεί στον υπουργό της ΝΔ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για το Πυροσβεστικό Σώμα, ότι στελεχώνεται από άξιους λειτουργούς που ξέρουν να δίνουν μάχες.
«Επιτέλους να συμφωνήσουμε σε κάτι. Ναι, πράγματι είναι άξιοι λειτουργοί. Είναι ακριβώς οι ίδιοι και στις ίδιες θέσεις από τις οποίες και τα προηγούμενα χρόνια έδιναν τις ίδιες μάχες», σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης, προσθέτοντας πως ‘ευτυχώς’ δεν πέρασε από πάνω τους η ‘πύρινη λαίλαπα’ των κομματικών διώξεων, όπως κατηγορεί τον πρώην σύντροφό του ότι έκανε με την Ελληνική Αστυνομία.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. KONSTANTINOS 13:44 14/08/2019

    Ο Ραγκουσης απλά δεν υπάρχει, είναι να τον λυπάται κανείς γιατί αλλιώς θα έπρεπε να τον φτύνει

  2. Φτάνει πια με την βρωμιά και την δυσωδία τών συριζαιων απατεώνων πού διέλυσαν τά πάντα στην ταλαίπωρη πατρίδα μας, αφήστε μας να συνέλθουμε λίγο από τόν εφιάλτη τών τελευταίων 4,5 χρόνων.

  3. Που είδες εσύ ότι σφάζονται. Μόνος του μιλάει ο κηπουρός. Χ@#€νο τον έχει ο Μιχάλης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.