ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανετο 5-0 επί του Βόλου στο Καραϊσκάκη

Πεντάρα πριν από την Τότεναμ ο Ολυμπιακός (BINTEO)

Aνετη νίκη επί του Βόλου με 5-0 πέτυχε το Σάββατο ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έκανε το 3 στα 3 στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσει την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

To παιχνίδι έμοιαζε με το πρώτο που είχε δώσει ο Ολυμπιακός με την Κράσνονταρ. Στο πρώτος μέρος οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλοί αλλά βρήκαν μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκιλιέρμε στο 12.

Η ομάδα του Μαρτίνς όμως αντί να παίξει συντηρητικά στην επανάληψη πάτησε ακόμα περισσότερο το γκάζι και στα τελευταία 20 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ.

Στο 72' ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-0, ο Γκερέρο στο 79' το 3-0, στο 84' με πέναλτι ο Βαλμπουενά το 4-0 ενώ το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις ο
Σουντανί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Γκιλιέρμε (84’ Μπενζιά), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (71’ Σουντανί), Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74’ Γκερέρο)

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Μυστακίδης (69’ Ατιάτ), Γέντρισεκ.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.