ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης Σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί κλάδοι σήμερα, Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Οι εργασιακοί κλάδοι προχωρούν σήμερα σε νέα πανελλαδική απεργία διαμαρτυρόμενοι για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις μετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα παραμείνουν Μετρό, Τράμ, ηλεκτρικός , τρένα και ο προαστιακός. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας στην έναρξη της βάρδιας και τρεις ώρες πριν από τη λήξη της.

Στις σημερινές κινητοποιήσει μετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία προκήρυξε 5ωρη στάση εργασίας (10:00 έως τις 15:00), σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας και Πρόνοια, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν και οι υπάλληλοι στις τράπεζες (ΟΤΟΕ), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εργασιακές ρυθμίσεις.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν, επίσης, δάσκαλοι και καθηγητές. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ (με στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.) και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στις 11 θα γίνει η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος και στις 10:30 στα Προπύλαια του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.