ΕΛΛΑΔΑ

Στις 3 Νοεμβρίου Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση διαλόγου

Εκδήλωση του Κίνηματος Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου

Πραγματοποιήθηκε τις 3 Νοέμβρη 2019 η εναρκτήρια εκδήλωση διαλόγου, για την επικαιρότητα και διαχρονικότητα της πολιτικής παρακαταθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου. Συμμετείχαν πρώην βουλευτές και στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

 

Αποφασίστηκε να  επαναφερθεί άμεσα, οργανωτικά και ιδεολογικά, η πολιτική γραμμή του Ανδρέα, προτού ο ελληνισμός υποστεί εθνικές συμφορές. Οι πρωταγωνιστές ξεκαθάρισαν ότι, πρόκειται για μια συλλογική πρωτοβουλία, ισότιμων συμμετεχόντων, δίχως καμία αρχηγοκεντρική νοοτροπία. Αποφασίστηκε η συγκρότηση συνδέσμων και ομάδων διαλόγου, που θα συζητήσουν τις εισηγήσεις σε συσκέψεις στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία έθεσε τα θεμέλια της σύστασης ενός μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, εμπνεόμενου από τον Ανδρέα Παπανδρέου και την αντιστασιακή ιδεολογία του. Ο νέος σχηματισμός φιλοδοξεί να ανοίξει ιδεολογικό μέτωπο με τις εθνομηδενιστικές ομάδες που κυριαρχούν στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν φέρει σε αδιέξοδο την κεντροαριστερά. Ταυτόχρονα να διατυπώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο και να εκπονήσει εθνική στρατηγική, για την επιβίωση του ελληνισμού! Η πρωτοβουλία συνεχίζεται και επιδιώκει να αποκτήσει οργανωτικά χαρακτηριστικά και να εμφανιστεί με κινηματική δράση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.