ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σουντανί: «Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Χιλάλ Σουντανί μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σουντανί:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αξίζαμε να νικήσουμε γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς στο δεύτερο μέρος. Είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής μπήκε στα αποδυτήρια και μας έδωσε συγχαρητήρια για το δεύτερο μέρος που κάναμε. Στο β' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και αντιδράσαμε. Ο ΠΑΟΚ ήρθε να πάρει την ισοπαλία και τα κατάφερε, εμείς αξίζαμε τη νίκη και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την εμφάνισή μας».

Για τις στατικές φάσεις και το γκολ που δέχθηκε από μια τέτοια ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και λάθη, πρέπει να το δεχτούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη βάσει των ευκαιριών που κάναμε στο δεύτερο μέρος».

Για το γεγονός ότι δεν ήρθε το δεύτερο γκολ παρότι ο Ολυμπιακός είχε πολλούς επιθετικούς μέσα στο γήπεδο, ανέφερε: «Κάναμε τα πάντα για να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά έλειψε η επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό συμβαίνει. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως μπορούμε με τον τρόπο που το κάναμε σήμερα στο δεύτερο μέρος. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε».

Για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ματς με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ, υποστήριξε: «Αυτός που θα κέρδιζε σήμερα δεν θα κατακτούσε και τον τίτλο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτερο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.