Τοποθετήστε τον ζωμό σε μια κατσαρόλα και σε υψηλή φωτιά φέρτε το σε βράση. Μειώστε την φωτιά σε μεσαία και ανακατεύοντας προσθέστε το ρύζι ή το κριθαράκι. Μαγειρέψτε το ρύζι ή το κριθαράκι μέχρι να είναι έτοιμο, ανακατεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα και με μερικώς σκεπασμένη την κατσαρόλα, για περίπου 20 λεπτά.
Σε μια λεκάνη και με ένα μίξερ χειρός χτυπήστε τα αυγά με τον χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει ένα αφρώδες μείγμα. Προσθέστε 1 κούπα από τον ζωμό που σιγοβράζει και χτυπήστε το με το μίξερ. Μόλις ανακατέψετε το μείγμα προσθέστε το όλο στην κατσαρόλα. Αφήστε την κατσαρόλα να σιγοβράσει για άλλα 2 λεπτά. Προσθέστε όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε, γαρνίρετε με τα φύλλα μαϊντανού και σερβίρετε.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα