ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστρέφει κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!

Eίναι επίσημο: Ξεκινά ξανά το NBA!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA, αρχίζει ξανά και... επίσημα. Με ψήφους 29-1, οι ομάδες υπερψήφισαν την επανέναρξη της σεζόν, με τη συμμετοχή των 22 εξ αυτών στο Ορλάντο! Η μοναδική αρνητική ψήφος ήταν των Μπλέιζερς.

Βάσει του πλάνου, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά στις 31 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οκτώ ματς κανονικής περιόδου, μέχρι τα playoffs. Οι 13 ομάδες θα είναι από τη Δύση και οι 9 από την Ανατολή, ενώ εκτός από εκείνες που βρίσκονται ήδη σε θέσεις για τα playoffs, θα συμμετέχουν ακόμη οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Σακραμέντο Κινγκς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Από την Ανατολή, οι πρώτοι οκτώ είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ιντιάνα Πέισερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπρούκλιν Νετς και Ορλάντο Μάτζικ, ενώ αντίστοιχα από τη Δύση οι Λος Άντζελες Λέικερς, Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς και Μέμφις Γκρίζλις.

Στο μεταξύ, η περίοδος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, με τις ομάδες να πηγαίνουν στο Ορλάντο στις 7 Ιουλίου. Η free agency ορίστηκε για τις 18 Οκτωβρίου, ενώ αναφορικά με την έναρξη της σεζόν 2020/21, η προετοιμασία των ομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ πιθανότερη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι αυτή της 1ης Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.