Neo

Βορίδης «εκτός γραμμής» για την Αγία Σοφία

Το ότι στην κυβέρνηση έχουν καταληφθεί από νευρικότητα αναφορικά με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι γνωστό: συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και η Βασιλίσσης Σοφίας, προβληματίζονται αναφορικά με το τι πρέπει να κάνουν ώστε να δείξουν μεν πως σφίγγουν τον κλοιό για την Τουρκία, αλλά όχι σε επίπεδο τέτοιο που να δυναμιτίσει την ήδη επιβαρυμένη σχέση μεταξύ των δύο χωρών.

Ενώ, λοιπόν, πέραν των κυρώσεων που σκέφτηκε να ζητήσει η Αθήνα, στην κυβέρνηση ακόμη ψάχνονται, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διατύπωσε την ίδια πρόταση που είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: Ο Βορίδης πρότεινε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», να μετατραπεί το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη σε «μουσείο Γενοκτονίας του Ελληνισμού».

Επί της ουσίας, το ίδιο είχε προτείνει και ο Βελόπουλος, αν και ο ίδιος μιλούσε για μουσείο «γενοκτονίας ποντιακού ελληνισμού». Όπως και να έχει, ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι ο Βορίδης είναι εκτός γραμμής και πως για την ελληνική διπλωματία τέτοιες προτάσεις δεν εκλαμβάνονται μόνο ως γραφικές, αλλά και ως ακροδεξιές...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ κ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??????????????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.