ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για την επίθεση κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

«Οι φασιστικές αντιλήψεις και ενέργειες δεν έχουν χώρο στο Πανεπιστήμιο»

Με αιχμές κατά του πρωθυπουργού, για τον νόμο - φούσκα για το άσυλο, όπως ανέφερε, καταδίκασε απερίφραστα η Φώφη Γεννηματά την επίθεση εναντίον του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

«Αυτές οι φασιστικές αντιλήψεις και ενέργειες δεν έχουν χώρο στο Πανεπιστήμιο. Ο σκοταδισμός δεν θα επικρατήσει. Η σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών είναι στοιχειώδης υποχρέωση των αρχών. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο νόμος του κ. Μητσοτάκη, η μεγάλη δήθεν μεταρρύθμιση που θα άλλαζε την εικόνα των Πανεπιστημίων ήταν απλά άλλη μια μεγάλη φούσκα», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Γεννηματά.

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όταν σύντομα , με τις ενέργειες της ελληνικής αστυνομίας , συλληφθούν “ οι αριστεροδεξιοφασιστες “ που διέπραξαν το έγκλημα αυτό και οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για την δίκη τους , αφού ότι έπραξαν είναι έγκλημα και όταν αποδειχθεί. επιφέρει Ποινή φυλάκισης!
    Πιθανόν τότε , να προσφερθεί για συνήγορος τους στο δικαστήριο μια ή ένας γνωστός σαν σκιά , εδώ στην δίκη μας μικρικοινωνια .Ο / Η ΦΕΜΑ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ της .
    ΕΙναι νομικός μας πληροφορεί, αλλά δεν αποδεικνύει τίποτε, αφού ούτε όνομα δεν δηλώνει παραμένοντας σκοτεινή υπόθεσης, Σκιά !
    Έχει μόνον τρομερές συμπάθειες για τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ , Τις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ και μας δηλώνει και ΒΡΟΜΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ για όσους Θαρραλέα ,επώνυμα και με πολιτικά επιχειρήματα καταγράφουν τις ελλείψεις και τα εγκλήματα ή τα πολιτικά λάθη και τις προϋπολογισμένες επιθέσεις στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας με τις πλάτες της πρώην νομικού συμβούλου στο ΜΑΞΙΜΟΥ .
    Τότε ,δίπλα στον ΤΣΙΠΡΑ .της κυρίας Βασιλικής Θάνου , πρώην ΠΤΑΠ. την οποία επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για νομικό του σύμβουλο .
    Όσο για την δήλωση του/της FEMA Ότι είναι (ήταν ) ΠΑΣΟΚ αυτό δεν μου λέει πολλά .
    ΠΑΣΟΚ ήταν και ο Τσοχατζοπουλος , ο Κουρουπλής καο ο Ραγκούσης ή και η Ξεννογιαννακοπουλου .

    Οι συμμορίτες λοιπόν του επιτεθηκαν του Πρθπυτανη της ΑΣΟΕΕ προχθές θα βρουν τη υποστήριξη τους από τον ή την FEMA
    ,βρητε σεις , αγαπητοί αναγνώστες , τι σημαίνουν τα σχόλια της ( συνεχή και αδυσώπητα )
    Του /της FEMA. , ένα παράξενο υποκείμενο, όχι όνομα ουσιαστικό αφού δεν διαθέτει τέτοιo .

  2. Όταν σύντομα , με τις ενέργειες της ελληνικής αστυνομίας , συλληφθούν
    “ οι αριστεροδεξιοφασιστες “ που διέπραξαν το έγκλημα αυτό και οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για την δίκη τους , αφού ότι έπραξαν είναι έγκλημα και όταν αποδειχθεί. επιφέρει Ποινή φυλάκισης!
    Πιθανόν τότε , να προσφερθεί για συνήγορος τους στο δικαστήριο μια ή ένας γνωστός σαν σκιά , εδώ στην δίκη μας μικρικοινωνια .
    Ο / Η ΦΕΜΑ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ της .
    ΕΙναι νομικός, μας πληροφορεί, αλλά δεν αποδεικνύει τίποτε, αφού ούτε όνομα δεν δηλώνει παραμένοντας σκοτεινή υπόθεσης, Σκιά !
    Έχει μόνον τρομερές συμπάθειες για τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ,
    ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ μας δηλώνει και
    ΒΡΟΜΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ για όσους Θαρραλέα ,επώνυμα και με πολιτικά επιχειρήματα καταγράφουν τις ελλείψεις και τα εγκλήματα, ή τα πολιτικά λάθη και τις προϋπολογισμένες επιθέσεις στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας .
    ΜΕ τις πλάτες της πρώην νομικού συμβούλου στο ΜΑΞΙΜΟΥ .
    Τότε ,δίπλα στον ΤΣΙΠΡΑ , της κυρίας Βασιλικής Θάνου , πρώην ΠΤΑΠ. την οποία επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για νομικό του σύμβουλο .

    Όσο για την δήλωση του/της FEMA ότι είναι (ήταν ) ΠΑΣΟΚ ,
    αυτό δεν μου λέει πολλά .
    ΠΑΣΟΚ ήταν και ο Τσοχατζοπουλος , ο Κουρουπλής καο ο Ραγκούσης ή και η Ξεννογιαννακοπουλου .
    Οι συμμορίτες λοιπόν του επιτεθηκαν του Πρθπυτανη της ΑΣΟΕΕ προχθές , θα βρουν τηΝ υποστήριξη τους από τον ή την FEMA ::
    ΑΝακαλυψτε σεις σεις , αγαπητοί αναγνώστες ,
    τι σημαίνουν τα σχόλια της ( συνεχή
    Ώς και αδιαλυπτως ,υπέρ του Τσίπρα ) του υποκείμενου
    FAEMA .
    Ένα παράξενο υποκείμενο, όχι όνομα ουσιαστικό αφού δεν διαθέτει τέτοιo .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.